Aktuální zprávy z klubu
pá 2.10.2020 | Klub

Reakce na nová opatření: Stadion se pro veřejnost znovu uzavírá

Na základě usnesení Vlády ČR ze dne 30. září o přijetí krizového opatření je hokejový klub Mountfield HK nucen přistoupit k obdobným pravidlům, která v ČPP Aréně platila již v průběhu měsíce srpna. Ode dne 5. října do 18. října budou platit následující omezení:

Informace pro veřejnost:

  • Zakazuje se vstup a pohyb veřejnosti v prostorách zimního stadionu (malá i velká hala), a to včetně fanoušků a rodičů hráčů (platí pro všechny případy vč. tréninků a zápasů).
  • Na utkání je vstup povolen pouze hráčům a osobám do utkání zapojených (ledaři, rozhodčí, pomocné funkce apod.), nikoliv veřejnosti a rodičům.
  • Všechny osoby, které se pohybují v areálu zimního stadionu, jsou povinny dodržovat obecná protiepidemiologická opatření, jako je nošení roušek, zvýšená hygiena, dodržování odstupu, pravidelné praní prádla apod.
  • Nadále nebude probíhat bruslení veřejnosti, zároveň nebude možný pronájem ledové plochy pro veřejnost.

Informace pro hráče a rodiče:

Pro rodiče a rodinné příslušníky hráčů platí výše uvedená pravidla, výjimku tvoří rodiče hráčů ročníku narození 2013 a 2014. Ty mohou na zimní stadion vstoupit s rouškou na nezbytně nutnou dobu k oblečení dítěte, poté musí zimní stadion urychleně opustit. Stejná pravidla budou platit rovněž po ukončení tréninku.

Kurz ledního hokeje:
– v neděli 4. října se koná trénink ve standardním čase 8:30–9:30
– od pondělí 5. října do 18. října jsou kurzy ledního hokeje zrušeny

1. – 4. třída (ročníky 2014, 2013, 2012 a 2011):
– od pondělí 5. října do 18. října jsou zápasy těchto kategorií zrušeny
– tréninky probíhají podle rozpisu ledu

5. třída – junioři (ročníky 2010 a starší)
– tréninky i zápasy probíhají podle plánu a rozpisu ledu

Po uvedenou dobu jsou zakázána všechna přátelská a turnajová utkání nezřizovaná ČSLH ve všech mládežnických kategoriích. I nadále je v platnosti směrnice, kterou klub vydal 25. července 2020: