Fanoušci
st 14.4.2021 | Klub

Startuje každoroční aukce originálních dresů z TELH

Už poosmé zamíří jedna sada originálních extraligových dresů, které oblékali hradečtí hokejisté v sezóně 2020/21, mezi fanoušky a sběratele. Odstartovala totiž aukce bílých trikotů, ve kterých Lvi bojovali na třinácti stadionech soupeřů. Každý ze čtyř desítek dresů bude opatřen certifikátem pravosti, konec dražby je naplánován na polovinu května.

Aukce dresů z Tipsport extraligy 2020/21

Vyvolávací cena všech dresů je 1 800 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Dražitelé mohou využít rovněž funkci Kup teď, skrze kterou se ceny pohybují od 3 000 do 15 000 Kč. Aukce končí v neděli 16. května ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Tu je nutné vyzvednou v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 200 Kč za poštovné a balné.

Zapojte se i vy a zajistěte si originální hraný dres Mountfieldu HK!