Fanoušci
ne 1.8.2021 | Klub

Tři návrhy a hlasy fanoušků. Rozhodněte o podobě dresů!

Fanoušci extraligového hokeje jsou po loňském půstu natěšení na novou sezónu, která se kvapem blíží. Ti hradečtí si mohou čekání na nový ročník zkrátit aktivitou, se kterou Mountfield HK přichází vůbec poprvé. Volba dresů, ve kterých se Lvi budou po celou sezónu 2021/22 prohánět po ledě, je právě na příznivcích Východočechů!

V předchozích letech rozhodovalo o podobě extraligových dresů Mountfieldu HK představenstvo klubu, nyní se této otázky ujme mnohem větší porota v podobě hradeckých fanoušků.

Všechny tři návrhy mají některé společné rysy, ale také rozdílné. Do první skupiny patří logo klubu na hrudi, logo Města na srdci, číslo dresu pod límcem nebo hráčská jmenovka na zádech nad číslem. Celkově jsou ale všechny tři varianty graficky rozdílné a fanoušky čeká mimo jiné rozhodování, jestli tmavá sada, která je určena pro domácí utkání, bude mít červenou, nebo černou podobu.

Vyhraje dres s pruhy na rukávech? Či ten doplněný zajímavou šedou barvou? Anebo získá nejvíce hlasů trikot se zlatou linkou a drobnými korunkami? To se dozvíme v pátek 6. srpna ve 22:00, kdy skončí hlasování, které probíhá na facebookové stránce Mountfieldu HK.

Jako platné hlasy se počítají pouze "lajky" v podobě palců. Po vybrání vítězné varianty se může finální podoba dresu ještě mírně změnit, a to zejména s ohledem na reklamní plnění partnerů klubu.