Aktuální zprávy z klubu
ne 8.8.2021 | Klub

V úterý první domácí mač. Jak je to se vstupenkami a pravidly?

Úvodní letošní zápas mají hradečtí hokejisté za sebou, ve čtvrtek zavítali do partnerského Kolína. Už v úterý 10. srpna vyjedou také na domácí led, přivítají olomoucké Kohouty. Jaká jsou pravidla ze strany ministerstva zdravotnictví, kolik diváků může domácí zápasy navštívit a jak je to se vstupenkami na domácí premiéru?

Informace o vstupenkách na domácí přípravné zápasy:

  • Permanentky ve verzi sezónní: Budou funkční již na přípravné zápasy. Permanentkáři na sezení mohou využít své obvyklé místo. Permanentkáři na stání si musí na pokladně vyzvednout vstupenku na sezení dle volných kapacit. Permanentkáři, kteří si ještě nevyzvedli svou kartu, tak mohou učinit na hlavní pokladně v její otevírací době.
  • Permanentky ve verzi základní: Budou funkční až na Tipsport extraligu. Majitelé těchto karet si mohou zakoupit jednotlivé vstupenky.
  • Jednotlivé vstupenky: Jsou v prodeji on-line a na pokladnách ČPP Arény v jejich otevíracích hodinách. K dispozici budou pouze vstupenky na sezení, a to za jednotnou cenu 170 Kč. Prodej vstupenek na další zápasy bude spuštěn vždy několik dní před jejich konáním, a to z důvodu možných měnících se pravidel ze strany vyšších orgánů.
  • Děti: Děti do 130 cm mohou navštívit utkání za 10 Kč bez určení místa.
  • Zlevněné vstupné: Mohou využít děti/studenti na základě žákovského/studentského průkazu např. ISIC; senioři nad 60 let dle prokázaného věku nebo SENIOR PASU; osoby TP, ZTP, ZTP/P (po předložení průkazu). Nárok na vstup zdarma má vozíčkář + 1 osoba jako doprovod (omezená kapacita míst)

Vstup na stadion a pravidla v ČPP Aréně:

  • Vchody: Vstup do ČPP Arény bude umožněn hlavním vchodem a pro partnery klubu navíc V.I.P. vchodem od řeky Orlice. U vstupů do ČPP Arény bude probíhat dvojí kontrola (bezinfekčnost a platné vstupenky).
  • Kontrola dokladu o bezinfekčnosti: Osoby starší 6 let se musí u prvního stanoviště prokázat platným dokladem "o bezinfekčnosti", a to jednou z následujících čtyř možností: (1) absolvování PCR testu v posledních 7 dnech; (2) absolvování POC antigenního testu v posledních 72 hodinách; (3) mít laboratorně potvrzené prodělání onemocnění covid-19, které není starší jak 180 dní; (4) mít alespoň 14 dní od aplikace druhé dávky u dvoudávkové vakcíny, u jednodávkové vakcíny musí od očkování uplynout alespoň 14 dní. Po dovršení počtu 3000 diváků na stadionu je nutné se prokázat dokladem o prodělání nemoci nebo ukončeném očkování.
    Potvrzení nemusí být vytisknuté, stačí ho načíst ve svém mobilním telefonu.
  • Kontrola platné vstupenky: U druhého stanoviště bude probíhat kontrola platné vstupenky.
  • Sektory: Sektor na stání bude uzavřen! Každý fanoušek musí zaujmout místo, na které má platnou vstupenku či sezónní permanentku.
  • Respirátory a opatření: Po celou dobu přítomnosti v ČPP Aréně je nutné mít nasazenou ochranu dýchacích cest (respirátor alespoň třídy FFP2). Návštěvníci utkání musí respektovat pokyny pořadatelské služby a dodržovat veškerá platná nařízení i protiepidemiologická opatření.
  • Občerstvení: K dispozici budou tři stánky s občerstvením
  • Povolená kapacita ČPP Arény: Podle aktuálně platných podmínek ministerstva zdravotnictví může jednotlivé arény navštívit plná kapacita míst na sezení, a to tak, že prvních 3000 návštěvníků musí doložit doklad o jedné ze čtyř variant bezinfekčnosti. Zbývající část kapacity na sezení (v případě Hradce Králové 920 míst) musí být obsazena fanoušky, kteří mají za sebou očkování proti covid-19 nebo nemoc v uplynulých 180 dnech prodělali.

Prodej vstupenek Mountfield HK vs. HC Olomouc