Fanoušci
út 12.1.2021 | Klub & Profesmedia

VII. ročník Královského plesu se přesouvá na rok 2022

S ohledem na aktuální situaci a platná opatření v boji proti nemoci Covid-19 jsou organizátoři nuceni VII. ročník Královského plesu přesunout na rok 2022. Na jaře loňského roku pořadatelé pevně věřili, že se podaří situaci zvládnout a v roce 2021 bude možné pořádat hromadné akce. Podle toho byl poskládán nabitý program a další novinky, díky kterým jste si měli letošní ples naplno užít. Bohužel nyní lze s jistotou konstatovat, že se tak nestane.

Organizátoři velmi děkují všem partnerům, kteří se rozhodli letošní ročník opět podpořit a hlavně vám všem, kteří jste si zakoupili vstupenky v předprodeji. Informace o způsobu přenosu či vrácení peněz budou zveřejněny na www.kralovskyples.cz.

Ačkoliv jsou momentální opatření omezující a každý na ně může mít odlišný názor, je nutné respektovat nařízení a v rámci ochrany zdraví se chovat zodpovědně. I tak přispějeme k tomu, aby se kulturní a sportovní svět opět otevřel veřejnosti.

Tým pořadatelů aktuálně řeší termínovou listinu extraligy v sezóně 2021/22 a podle toho bude oznámeno i nové datum VII. ročníku Královského plesu. Organizátoři doufají, že se na ples těšíte a nenecháte si ho ujít. Pořadatelé se na něm budou snažit zúročit 2 roky práce, tudíž by měl být výsledek ještě o poznání lepší!

Za tým organizátorů ze společnosti Profesmedia
Mgr. Sanny Muharem