Diskuzní fórum

Pokud chcete diskutovat, prosím přihlaste se, nebo si vytvořte nový účet.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2017-8-5" |  vypnout filtr
 
1234>
Doporučuji přečíst Smajlík

odkaz

Hlavně 3 odstavec od konce, hezky se tam o nás píše a taky o Šimim. A to jim chcete fandit ! Smajlík Smajlík
maerlyn: na čestném místě má být státní vlajka, nikoliv naše, předpokládám, že jsi tím myslel MHK.
05.08.2017, 22:23
Někde v Pardubicích...

odkaz
manželka se divila, že odmítám sprchu a holení.., připomenul jsem ji hrací kalendář a je to v pořádku.., připravila mi tričko.. :-)):-)

ještě snad budou bezpečnostní opatření na webu, aby jsme věděli, jak se chovat.. :-):-))
uvidíme kolik hrdinů bude zítra..
podle všeho už zase jedou na titul..

škoda, že kluci korejský toho měli už fakt dost, u nich těžko sledovat, jestli měnili sestavy, ale měl jsem dojem, že nekorejců hrálo proti včerejšku míň a ty kila a cm jim prostě chyběly..
Je to přesně tak, že koupí občerstvení opravdu klubu přispíváš. Ti stánkaři platí nájem, takže pokud u nich nikdo nebude nakupovat, ve výsledku to dopadne tak, že to na zimáku zabalí a klub přijde o peníze. A co vím, tak opravdu NEJDE o jednotky tisíc za zápas z nájmu, jde o desetitisíce. Tak si spočítejte, kolik to pivo pak musí stát. Ale je to prostě realita - klub nastavil podmínky, stánkaři je přijali a my to buď budeme kupovat nebo nebudeme. Když nebudem, tak buď budou muset zlevnit (a s cenou nájmu půjde dolů i klub), nebo budem a zaplatíme za občerstvení tolik, jako třeba na Spartě, v Pardubicích nebo jinde. Ano, v Litvínově to třeba jde levněji, ale to neznamená, že to automaticky půjde levně i tady.
05.08.2017, 19:13
O přestávkách chodíme do hospody u Lva (tanková Plzeň), která je naproti zimáku, případně přes silnici Kobyla. (tankový Radegast)
•půl kila čerstvé libové plece bez kůže
•půl kila čerstvého vepřového boku
•50 ml netučného hovězího vývaru
•25 g rychlosoli
•3g mletého pepře
•1g mletého kmínu
•1g mletého nového koření
•0,25 g majoránky
•10g utřeného česneku
•vepřová střeva

kilo předního hovězího masa
•kilo zadního hovězího masa
•2 kila vepřového výřezu
•kilo vepřového bůčku ( tučného)
•1/4 kila polohrubé mouky
•asi půl litru vody
•pepř, sůl a červenou papriku
•drcený kmín ( na kilo masa gram kmínu)
•paličku třeného česneku
•tenká střeva

3 kila zadního hovězího
•1 kilo vepřového výřezu
•2 kila sádla nebo velmi tučného bůčku
•krupice na zahuštění
•1 palička česneku
•10 g červené papriky
•sůl a pepř
•vodu na vymíchání spojky
•sladkou papriku na dobarvení


Předej stánkařům jako inspiraci. Smajlík
Poradíte, jaká je v HK nejlepší hospoda? Přiletěl jsem na zítřejší zápas s Pce s přáteli z finského Oulu a jelikož jsem dlouho v Hradci nebyl, tak už ani nevím kam jít. Smajlík
HH pěkný pěkný.. 0:4
Boro je kanec.. Smajlík
Zobrazit od data:
Počet příspěvků na stránku:

Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.

Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.

 
  • Pro přispívání do diskuzního fóra je kromě základní registrace nutné zažádat o povolení Vaší přezdívky. Jste-li již registrovaní, autorizační e-mail s přezdívkou, kterou jste zvolili při registraci, odešlete na e-mailovou adresu redakce@mountfieldhk.cz. Heslo pro přihlášení na diskuzní fórum v e-mailu neuvádějte.
  • Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
  • Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
    Redakce si vyhrazuje právo mazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky, stejně tak příspěvky obsahující osobní útoky. V krajním případě pak odepřít přístup uživateli.