Fanoušci
po 1.12.2014 | Jan Vavřina

Za nejlepší příspěvky na sociálních sítích půjde šest fanoušků na Spartu zdarma

S novinkou přišel nedávno hokejový klub Mountfield HK, který během utkání používá obdobu tzv. Tagboard. Princip této akce je velmi jednoduchý – stačí být aktivní na hradeckých sociálních sítích, vybrané příspěvky jsou prezentovány na Facebooku, během zápasů na kostce a také v bulletinu. Za určité časové období pak přijde vyhodnocení těch nejlepších, jejichž autoři získají zajímavé ceny.

Akce byla spuštěna po polovině listopadu a se začátkem dalšího měsíce je zde první vyhodnocení. Vybrány byly tři příspěvky, z nichž je každý ohodnocen dvěma vstupenkami na sezení na prestižní zápas se Spartou Praha, který se odehraje v neděli 7. prosince od 17:30.

A kdo se může na tyto zajímavé ceny těšit? Za svůj povedený příspěvek si vysloužil odměnu Jiří Klepsa za vyseknutí poklony hradeckému kotli, uživatel Instagramu savvyx12 za výstižné shrnutí zápasu se Slavií a také Nikola Pavlíčková (nikiipavlicek) za svou barevnou fotku zpoza hradeckého chorea.

Vyhrajte příště i vy! Stačí když budete co nejvíce aktivní a zároveň originální, a také když váš příspěvek bude snadno vyhledatelný – nejlepší je označit přímo naši stránku, případně použít některý z hashtagů, jako například #Hradec #MountfieldHK apod.

Jiří Klepsa – Facebook

Savvyx12 – Instagram

Nikola Pavlíčková – Instagram

Vítězům gratulujeme, o ceny se mohou přihlásit na e-mailové adrese jan.vavrina@mountfieldhk.cz.