Fanoušci
so 3.1.2015 | Jan Vavřina

Další příspěvky ze sociálních sítí odměněny. Zapojte se také s tagem #chcinakostku

S novinkou přišel nedávno hokejový klub Mountfield HK, který během utkání používá obdobu tzv. Tagboard. Princip této akce je velmi jednoduchý – stačí být aktivní na hradeckých sociálních sítích, vybrané příspěvky jsou prezentovány na Facebooku, během zápasů na kostce a také v bulletinu. Za určité časové období pak přijde vyhodnocení těch nejlepších, jejichž autoři získají zajímavé ceny. Zapojit se může samozřejmě každý, a to nově s hashtagem #chcinakostku.

Na začátku prosince byli odměněni autoři prvních nejlepších příspěvků, nyní je prostor pro vyhodnocení s pořadovým číslem dvě. Tentokrát obdrží výherci nástěnný kalendář pro rok 2015, a to s podpisy hráčů první formace – tři nejlepší si tak mohou parádně vyzdobit svůj pokoj nebo pracovnu.

Tentokrát si cenu za své příspěvky vysloužila Marie Dvořáčková za povedeného maskota hradeckého hokeje prezentovaného na Facebooku, Jiří Gabriel za svůj trefný komentář derby na Twitteru a Adam Grossman za netradiční výzdobu vánočních perníčků, které publikoval na Instagramu. Příště můžete vyhrát i vy, tak se zapojte!

Stačí když budete co nejvíce aktivní a zároveň originální, a také když váš příspěvek bude snadno vyhledatelný – označený oficiálním hashtagem akce #chcinakostku.

Marie Dvořáčková – Facebook

Jiří Gabriel – Twitter

Adam Grossman – Instagram

Vítězům gratulujeme, o ceny se mohou přihlásit na e-mailové adrese jan.vavrina@mountfieldhk.cz.