Fanoušci
út 3.2.2015 | Jan Vavřina

Autoři nejlepších příspěvků jdou na Královský ples zadarmo!

S novinkou přišel v průběhu této sezóny hokejový klub Mountfield HK, který během utkání používá obdobu tzv. Tagboard. Princip této akce je velmi jednoduchý – stačí být aktivní na hradeckých sociálních sítích, vybrané příspěvky jsou prezentovány na Facebooku, během zápasů na kostce a také v bulletinu. S reprezentační přestávkou tady je další vyhodnocení, autoři nejlepších příspěvků získávají po dvou vstupenkách na Královský ples.

Ten se koná v sobotu 7. února v Kongresovém centru Aldis a potkat zde můžete kromě hradeckcých hokejistů také spoustu zajímavých hostů. Veškeré informace o akci, včetně té, jak si pořídit vstupenky, naleznete na www.kralovskyples.cz

Tuto starost už nemusí mít trojice fanoušků, která byla na hradeckých sociálních sítích aktivní. Každý z nich totiž jako odměnu za aktivitu a originalitu získává dvě vstupenky na tuto jedinečnou akci!

A kdo se na ni může už teď těšit? Gabriela Krejcarová za svou velmi originální snídani, kterou se pochlubila na Instagramu, Ludvík Vilím, který krásně okomentoval výhru nad Spartou na Facebooku, a Libuše Hujová, jež nám poslala na Twitteru "hradecký pozdrav" z Kanárských ostrovů. Příště můžete vyhrát i vy, tak se zapojte!

Stačí když budete co nejvíce aktivní a zároveň originální, a také když váš příspěvek bude snadno vyhledatelný – označený oficiálním hashtagem akce #chcinakostku.

Gabriela Krejcarová – Instagram

Ludvík Vilím – Facebook

Libuše Hujová – Twitter

Vítězům gratulujeme, o ceny se mohou přihlásit na e-mailové adrese jan.vavrina@mountfieldhk.cz.