Fanoušci
út 10.3.2015 | Jan Vavřina

Za nejlepší příspěvky na sociálních sítích na 3. čtvrtfinále zadarmo!

Těsně před vyřazovacími boji je tady další vyhlášení akce Střílej na sociální sítě! Jde o obdobu tzv. Tagboard. Její princip je velmi jednoduchý – stačí být aktivní na hradeckých sociálních sítích, vybrané příspěvky jsou prezentovány na Facebooku, během zápasů na kostce a také v bulletinu. A na co se autoři nejlepších příspěvků mohou těšit tentokrát? Půjdou na nedělní zápas play off se Spartou zadarmo!

Lístky rychle mizí, zajišťovat si je ale nemusí trojice fanoušků, která byla na sociálních sítích aktivní. Každý z nich totiž jako odměnu za aktivitu a originalitu získává dvě vstupenky na stání nedělní duel se Spartou!

A kdo se na něj může už teď těšit? Václav Nyč za svůj hrdý komentář na Facebooku, Petr Škubník, jenž nám při derby fandil na druhém konci světa – v Las Vegas, a také Tereza Francová, která se pochlubila na Instagramu fotkou z tréninku základny. Příště můžete vyhrát i vy, tak se zapojte!

Stačí když budete co nejvíce aktivní a zároveň originální, a také když váš příspěvek bude snadno vyhledatelný – označený oficiálním hashtagem akce #chcinakostku.

Václav Nyč – Facebook

Petr Škubník – Twitter

Tereza Francová – Instagram

Vítězům gratulujeme, o ceny se mohou přihlásit na e-mailové adrese jan.vavrina@mountfieldhk.cz.