Fanoušci
so 13.2.2016 | Petr Šatalík

II. Královský ples je minulostí, sklidil velký úspěch!

Zatímco někteří hráči jsou aktuálně s reprezentačními týmy či regenerují před nadcházejícím zbytkem sezóny, hokejisté Mountfieldu HK si v pátek odbyli poněkud jinou povinnost. A to velmi příjemnou, neboť šlo o společenskou akci – Královský ples, který se v Hradci Králové konal po loňském premiérovém ročníku podruhé! Užili si ho nejen sami hokejisté, ale všichni jeho návštěvníci.

Hokejový klub Mountfield HK byl patronem plesu, proto byl na akci po celý večer přítomen téměř kompletní A-tým včetně členů realizačního mužstva. Fanoušci se tak mohli setkat a poklábosit třeba s Jaroslavem Bednářem, Jaroslavem Kudrnou, Reném Vydareným, Jiřím Šimánkem, gólmanem Ondřejem Kacetlem a spoustou dalších hráčů.

Právě Jaroslav Kudrna byl hostem zábavné talkshow, návštěvníci plesu se také dočkali půlnočního překvapení, které mohou zhlédnout ještě jednou právě nyní:

Celým večerem, jehož generálním partnerem byla společnost TN Trade, provázel moderátor klubu Mountfield HK Tomáš Borovec. Na začátku mohl přivítat zástupce taneční školy TAK Dance Krok, kterou zde reprezentovaly dva mladé talentované páry, jež na parketě předvedly své umění a postaraly se o předtančení. Jednou z tanečnic byla dcera slovenského brankáře hájícího barvy Liberce Jána Lašáka – Lilien Lašáková.

Po tomto vystoupení mohli být návštěvníci svědky kouzel a triků známého komika Richarda Nedvěda. Ten pobavil přítomné obecenstvo několika velice zdařilými kousky. Ještě před tím se přihlížejícím dámám i pánům zatajil dech, jelikož na pódiu začala módní přehlídka v režii obchodu Havlíčkova 919.

Kapela Lucky Band hrála po celý večer ve velkém sále Kongresového centra Aldis příjemnou taneční hudbu. Parket byl téměř neustále plný skvěle tančících párů. O zábavu měli postaráno také milovníci vína, jelikož zde byla možnost ochutnávek tohoto nápoje, vše v režii Vinotéky U Mazlíka.

Kreativní povahy se mohly vyřádit ve fotografickém koutku CVAKMAT, kde vznikly jak fotky téměř dokonale estetické, tak zábavné. V rozmezí mezi půl devátou a půl jedenáctou se nemálo přítomných džentlmenů přesunulo ke stánku piva Primátor, které se v této době podávalo zdarma!

K vidění bylo také několik povedených vystoupení tanečního studia Pole Dance. Další skvělou podívanou předvedly tanečnice z Cheeky cheerky. Ti kdož po nabitém programu měli stále dosti sil, mohli pokračovat na afterparty v New York Cafe & Bar.

Soutěživé typy si zase mohly vystřelit jednu z mnoha skvělých cen (retrodresy, originální hokejky, šály a další klubové předměty) nebo zkusit štěstí v „tombole“.

Patron plesu hokejový klub Mountfield HK i pořadatel akce společnost Profesmedia děkují všem za účast a partnerům za podporu! Věříme, že jste si II. ročník Královského plesu pořádně užili. Snad také ten třetí přinese neméně zábavy a bude stejně zdařilý!