Tiskové zprávy
st 2.3.2016 | Klub

Potřetí přímo ve čtvrtfinále! Do play off půjde Hradec s novou kampaní

Do třetice všeho dobrého? Východočeská metropole zažije potřetí vyřazovací boje české nejvyšší soutěže, celý Hradec už se těší na Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy! Mountfield HK do něj vstoupí třetí březnový týden s novou kampaní v zádech. Celé účinkování Východočechů ve vyřazovací části bude doprovázet akce a slogan „Vyceň zuby!“ a hashtag #VYCENZUBY.

Hradecké play off se letos ponese v duchu cenění zubů – hokejový klub Mountfield HK si totiž nejen pro své fanoušky připravil novou kampaň Vyceň zuby! Zuby cenili na své soupeře po celou základní část hráči Hradce Králové a nehodlají z toho ustupovat, zuby cení lev na znaku klubu, ostré zuby má také maskot Mounty. Nyní se můžete s klubem ztotožnit tímto způsobem i vy!

Zapojit se může každý: Vyceň zuby i ty!

V průběhu vrcholu sezóny budou pro fanoušky připraveny aktivity spojené s touto kampaní, zapojit se může každý! Těšit se můžete na soutěže či doprovodný program v duchu ostrých hradeckých zubů, které snad budou během play off pořádně vidět a hlavně cítit!

Hradečtí fanoušci mohou své zuby začít cenit už teď! Když se u toho vyfotí, fotku zveřejní na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu a připojí hashtag #VYCENZUBY, hokejový klub může fotku dále propagovat. Objevit se může na jeho sociálních sítích, webu, nebo dokonce na kostce během zápasu. Autoři nejpovedenějších snímků budou odměněni zajímavými cenami, například dvěma vstupenkami na play off! Pojďte do toho taky!