Fanoušci
ne 28.8.2016 | Jan Vavřina

Zdeněk Čáp, Karel Plášil a Mounty se zúčastnili Rozloučení s prázdninami

Poslední prázdninový víkend se v Tůni u Nechanic koná pravidelné Rozloučení s prázdninami, a stejně jako vloni, i letos se ho zúčastnil Mountfield HK. Na oblíbenou akci vyrazili obránci Zdeněk Čáp a Karel Plášil, doprovodil je také maskot Mounty, jenž byl velkou atrakcí pro malé i velké návštěvníky.

Loňského ročníku se zúčastnilo na dva tisíce osob, organizátoři letos chtěli tuto metu překonat. Přestože ale panovalo skvělé letní počasí, toto úchvatné číslo se překonat nepodařilo. I tak ale dorazilo do vesničky čítající pár stovek obyvatel více než tisíc návštěvníků, pro které byla připravena spousta zábavy, atrakcí i občerstvení.

Po druhé hodině odpolední dorazil na místo také maskot Mountfieldu HK Mounty, který doprovodil Zdeňka Čápa a Karla Plášila. Všichni si akci velmi užili, což potvrzuje poslední jmenovaný. „Bylo to hezké odpoledne, hodně vydařené. Sice nedorazilo tolik lidí jako minulý rok, ale myslím si, že na takovou vísku je to dost. Já osobně jsem s akcí spokojen,“ říká hradecký obránce nosící číslo 5.