Fanoušci
st 5.10.2016 | Jan Vavřina

Zástupci A-týmu se podepisovali v OC Futurum, o autogramiádu byl velký zájem

Některá úterý se chodí na extraligový hokej, pokud je vložené kolo, 4. října se ale v Hradci Králové šlo za hokejisty na poněkud jinou adresu. V obchodním centru FUTURUM se totiž konala autogramiáda vybraných hráčů A-týmu a také hlavního kouče Václava Sýkory.

Akce sklidila velký úspěch nejen mezi návštěvníky, kterých dorazilo pár stovek, ale také mezi hráči. Setkání s příznivci hradeckého hokeje se zalíbilo třeba gólmanovi Mountfieldu HK Patriku Rybárovi. „Zájem fanoušků nás hodně potěšil, sešli se opravdu v hojném počtu. Jsem rád, že se takové akce pro lidi dělají. Těším se z toho, že je baví chodit na hokej, autogramiády a že jich je tak hodně,“ hlásí nedávný debutant v český nejvyšší soutěži.

O slovenského gólmana byl velký zájem, kromě desítek podpisů rozdal také mnoho úsměvů do objektivů. „Velký zájem o mě byl asi proto, že se vyhrál poslední zápas (usmívá se). Ale jak říkal Ríša Jarůšek, první vlašťovka jaro nedělá. Pokud dostanu zase šanci, musím svůj výkon potvrdit, abychom začali vyhrávat,“ dodává dvaadvacetiletý brankář.

Kromě něj mohli fanoušci potkat a pozdravit Andrise Džerinše, Blaže Gregorce, Reného Vydareného, Richarda Jarůška nebo hlavního kouče Václava Sýkoru. K prodeji byly na místě týmové plakáty dvou velikostí, kniha o historii hradeckého hokeje, nebo DVD Fandíme všichni III. Na návštěvníky čekala také série vědomostních otázek a za správné odpovědi vstupenky na nejbližší domácí zápas – ten se odehraje v neděli 9. října a Mountfield HK přivítá Oceláře Třinec.

Fotogalerie