Fanoušci
st 31.5.2017 | Lenka Jonešová

Královský ples i v roce 2018. Mountfield HK bude znovu jeho patronem

Pátek – 16. únor 2018. Tohle datum si již teď zapište do svých kalendářů a rozhodně si na tento den nic neplánujte. V Kongresovém centru Aldis se totiž uskuteční v pořadí již čtvrtý ročník Královského plesu! Ten letošní sice skončil teprve nedávno, už nyní se ale pilně pracuje na bohatém programu pro příští rok. Setkání s hráči, dobrá zábava, na to všechno se můžete těšit už nyní.

Východočeská metropole se již tradičně může těšit na Královský ples, který pořádá společnost Profesmedia s.r.o. ve spolupráci s hokejovým klubem Mountfield HK, jenž celou akci zaštiťuje. V roce 2018 se hokejoví fanoušci, ale i široká veřejnost vydají do Aldisu již počtvrté. Po předešlých úspěšných ročnících si tak příznivci hradeckého hokeje znovu přijdou na své.

Nechcete přijít o jedinečný zážitek? Pak určitě dorazte v pátek 16. února 2018 do Kongresového centra Aldis, kde na vás čeká spousta tance a zábavy. Setkání s celým realizačním týmem Mountfieldu HK, možnost poklábosit se svými oblíbenými hokejisty, módní přehlídka, stand-up vystoupení známé osobnosti a mnoho dalšího. To je jen výčet lákadel pro nadcházející ročník.

Více informací o události a prodeji vstupenek na čtvrtý Královský ples bude zveřejněno na podzim tohoto roku. Pro aktuální zprávy o přípravách akce sledujte oficiální stránky na Facebooku nebo web www.kralovskyples.cz.