Aktuální zprávy z klubu
út 17.2.2015 | Lukáš Štěrovský

Domácí dvojzápas nabídne maskoty MS, klobásu zdarma či tvorbu transparentů

Hned na tři netradiční akce se mohou těšit fanoušci, kteří navštíví páteční, potažmo nedělní utkání Hradce Králové. Ve FORTUNA aréně budou během zápasu s Třincem přítomni králíci z klobouku Bok a Bobek, maskoti letošního mistrovství světa. Ti přivezou ukázat i repliku poháru pro vítěze. Pro prvních 1000 fanoušků, kteří si na pokladnách zakoupí vstupenky na Třinec i Slavii, bude zase připraveno občerstvení v podobě klobásy zcela zdarma. Před nedělním kláním navíc proběhne akce fanklubu „Štětec není zločin II“.

Ti z vás, kteří v pátek zavítají do ochozů FORTUNA arény, nebudou moci sledovat pouze hru samotnou, k vidění bude i replika poháru pro vítěze Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji, které se koná v Praze a Ostravě. Trofej představí Bob a Bobek, oficiální maskoti letošního šampionátu. S pohárem a oběma králíky z klobouku se budou moci vyfotografovat fanoušci všech věkových kategorií.

Ti si pro fanoušky taktéž přichystají představení za zvuků večerníčkové znělky, a to přímo na ledové ploše v rámci první přestávky. Veškeré informace o světovém šampionátu (včetně vstupenek) naleznete na oficiálních stránkách MS IIHF v ledním hokeji 2015 www.iihfworlds2015.com.

Pro prvních 1000 diváků, kteří si zakoupí vstupenku na pokladně jak na zápas s Třincem, tak i se Slavií, bude platit speciální akce. Tito fanoušci obdrží žeton, který v prostorách haly mohou využít k bezplatnému nákupu klobásy – ať už v pátek nebo v neděli.

Napište transparent, bude součástí chorea!

Pokračování úspěšné akce z loňské sezóny „Štětec není zločin“, tentokrát s pořadovým číslem dva, je naplánováno na poslední domácí nedělní utkání základní části soutěžního ročníku 2014/15. Fanklub zve všechny fanoušky hradeckého hokeje, aby se přišli zapojit do malování transparentů a vzkazů pro hráče, členy realizačního týmu či pro klub jako takový.

Malování a psaní vzkazů proběhne ve FORTUNA aréně v neděli 22. 2. od 10 hodin dopoledne až do 14:30, tedy před utkáním se Slavií. Bude otevřen hlavní vchod na stadión, vzkazy se budou vyrábět v dolní části arény, v rohu u lávky přes Orlici. V průběhu zápasu, konkrétně o druhé komerční přestávce ve druhé třetině, pak bude prezentován hotový transparent se vzkazy.