Aktuální zprávy z klubu
út 16.2.2016 | Jan Vavřina

Retrodresy Spartaku a Stadionu jdou do aukce! Vydražte si některý z nich

Hradecký hokej si letos připomíná 90. výročí od svého vzniku, v rámci oslav proto odehrál Mountfield HK dvě mistrovská utkání v retrodresech. Proti Olomouci se představil v replikách dresů ze sezóny 1972/73, proti Spartě zase v dresech z prvního extraligového ročníku 1993/94. Oba duely Východočeši zvládli, a vy si tak můžete pořídit vítězné dresy připomínající historii hradeckého hokeje!

Aukce originálních retrodresů – KUPUJ ZDE

Hraný dres Jaroslava Bednáře, Jaroslava Kudrny, Jiřího Šimánka, Tomáše Mertla nebo třeba Briana Ihnačáka? Žádný problém! Do dražby jde totiž pětačtyřicet kousků, které čekají právě na vás!

Vyvolávací cena všech retrodresů je 1090 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v neděli 6. března ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Vydražené zboží je potřeba vyzvednou ve FORTUNA aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 150 Kč za poštovné a balné.

Zapojte se i vy a zajistěte si kus hradecké historie!