Aktuální zprávy z klubu
so 14.10.2017 | Klub

Nedělní derby budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření

Všechny soupeře v Tipsport extralize už Hradec letos poznal, až na toho nejatraktivnějšího. Východočeští fanoušci si na první ostré derby museli počkat až na závěr první čtvrtiny soutěže, Hradec přivítá pardubické Dynamo v neděli 15. října od 17:20. Stejně jako v předchozích případech, i nyní budou pikantní duel, na který jsou stále k dispozici vstupenky, doprovázet zvýšená bezpečností opatření.

Bezpečnostní složky včetně Policie ČR vyhodnotily utkání 13. kola v Hradci Králové jako rizikové, proto jej budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření. Ta budou podobná těm, na která jsou návštěvníci ČPP Arény zvyklí ze všech rizikových utkání z předešlých sezón.

Vstup na nedělní zápas, jenž vypukne v 17:20, bude umožněn od 15:50 hlavním vchodem i vchodem od Jiráskových sadů. Při vstupu na stadion budou probíhat důkladné osobní prohlídky, proto všechny fanoušky prosíme, aby na utkání dorazili s dostatečným časovým předstihem.

Do prostor ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, či budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. Pro hostující fanoušky bude připraven samostatný vchod a oddělený sektor. Průchod ve spodním ochozu pod sektorem hostí bude navíc ohrazen a nebude tak průchozí.

Oproti minulým letům nastala změna v otázce dopravy hostujících fanoušků z hlavního nádraží na stadion. Protože nebyly využívány přistavené autobusy, bude tato doprava zajištěna pouze po utkání od ČPP Arény k hlavnímu nádraží v Hradci Králové.

Útroby ČPP Arény a její přilehlé prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Případné škody či jiná porušení návštěvního řádu, který je bezpodmínečně nutné dodržovat, budou řešeny na základě těchto záběrů přímo s viníky.

Sezení je vyprodané, na stání zbývá několik stovek vstupenek

O prestižní duel panuje jako tradičně zvýšený divácký zájem. Místa na sezení jsou již několik dní beznadějně vyprodaná, na stání zbývá k dispozici několik set vstupenek. Ty je možné pořídit skrze on-line aplikaci na webu klubu, a to až do nedělního poledne. Pokladny ČPP Arény se v neděli otevřou ve 13:00 a vstupenku je na nich možno zakoupit i po zahájení zápasu.

Vstupenky do sektoru hostí má k dispozici fanklub HC Dynamo Pardubice, skrze který je možné lístky do tohoto sektoru zakoupit.