Aktuální zprávy z klubu
út 18.11.2014 | Jan Vavřina

Střílej na sociální sítě: aktivita vám přinese zviditelnění i benefity

Hokejový klub Mountfield HK přichází se zajímavou novinkou v rámci českého hokejového prostředí v práci se sociálními sítěmi. Bude totiž používat během zápasů obdobu Tagboard, nazvanou "Střílej na sociální sítě". Díky němu se na kostku dostanou zajímavé příspěvky našich fanoušků ze sociálních sítí. Nejlepší komentáře, fotky či tweety pak budou oceněny klubovými předměty. Nezapomeňte je samozřejmě označit hashtagem #chcinakostku.

Sociální sítě Mountfield HK
Facebook
Twitter
Google+
YouTube
Instagram

Princip celé akce je velmi jednoduchý – stačí být na hradeckých sociálních sítích aktivní, označovat naše sítě ve vašich příspěvcích a ty se pak objeví na mnoha místech. Šanci máte, ať už komentujete na Facebooku, tweetujete na Twitteru, nebo nahráváte fotky na Instagram.

Právě tři výše zmíněné sítě budou hlavně sledovány. Nejlepší způsob, jak vaše příspěvky označit, aby neunikly naší pozornosti, je odkázat skrze ně přímo na naše sítě – otagovat je. Na Twitteru pomocí tagu @mountfieldhk, stejně tak na Instagramu – @mountfieldhk. Další možností je použití hashtagu #chcinakostku, případně #mountfieldhk, #Hradec, #MHK, případně oficiálního hashtagu utkání.

Oceněné příspěvky za měsíc:
listopad
prosinec
leden
únor

Vaše příspěvky budou sledovány, vybírány ty nejzajímavější a ty se postupně zobrazí na mnoha místech. Kromě toho, že budou například retweetovány, se všechny zajímavé příspěvky zobrazí na Facebooku, kde budou jejich printscreeny vkládány do jedné složky. Dále mohou být zveřejněny v zápasovém bulletinu, ale především během zápasů na kostce!

Nejlepší komentáře, tweety a fotky budou navíc prezentovány v článku na webu, skrze který se dovíte, které příspěvky budou hodnotně odměněny. Těšit se můžete například na vstupenky na utkání, šály či jiné klubové předměty.

Střílejte také a buďte s námi stále v kontaktu!

Příklad příspěvků:

Instagram

Twitter

Facebook