Preview k zápasu
čt 23.9.2004 | Daniel Višňák

S podporou diváků bychom chtěli potvrdit naši formu i proti silnému Berounu, říká asistent Horyna

V sobotu pokračuje zápasy sedmého kola první hokejová liga. Hradečtí Energetici změří síly na svém ledě s loňským finalistou první ligy Berounem. Středočeský celek je zatím po šesti odehraných zápasech na šestém místě s 11 body, Hradec díky výhře v Olomouci poskočil na místo čtvrté, na svém kontě mají Energetici zatím 12 bodů, tedy o pouhý jeden bod více než jejich sobotní protivník.

Beroun ve svém posledním zápase, ve středu na domácím ledě nečekaně podlehl Opavě 2:4, naopak hradečtí po výborném taktickém výkonu podpořeném jistě chytajícím brankářem Hylákem vyhráli v Olomouci 1:0 a připsali si tak na své konto první vítězství na hřišti soupeře v letošní sezóně. „Beroun bude určitě chtít zpátky body, které ztratil doma s Opavou. Jak známe Beroun, tak budou napadat i ve dvou hráčích po celém hřišti, budou se snažit za každou cenu eliminovat naši rozehrávku a narušovat náš herní styl. Na to se musíme připravit a dát si zejména pozor na zbytečné fauly a oplácení, protože i to je cílem berounského stylu hry – vyprovokovat soupeře k oplácení a následně těžit z přesilových her,“ představil možnou sobotní taktiku soupeře hradecký asistent Robert Horyna. „My bychom chtěli hrát trpělivě, zodpovědně zezadu jako v Olomouci a s podporou diváků potvrdit naši formu i proti silnému Berounu, bude to hodně těžký zápas na který se těšíme,“ řekl na závěr hradecký kouč.

Sobotní utkání začíná na hradeckém zimním stadionu v 17:00.

NÁBOR MLADÝCH HOKEJISTŮ
Připomínáme také, že hradecký hokejový klub pořádá nábor mladých hokejistů ve věku 5 – 10 let. Pokud i vy máte zájem hrát hokej, neváhejte a přijďte na zimní stadion v pondělí 4. října, kde se v druhé hale od 16:00 dozvíte mnohem více. Potřeba jsou pouze brusle a hokejka, ostatní výstroj je možné po dohodě zapůjčit od klubu. Pokud tedy nechcete jen sedět doma, naopak máte zájem poznat řadu nových věcí a kamarádů, přijďte 4. října na hradecký zimák, těší se na Vás nejen profesionální trenérský tým v čele s extraligou zkušeným obráncem Petrem Luštincem, ale také hráči „A mužstva“, kteří budou na tréninky mladých talentů docházet!

Více informací získáte na tel.č. 736/633954 a nebo přímo v pondělí 4.10. od 16:00 v druhé hale na zimním stadionu.