Aktuální zprávy z klubu
čt 10.10.2013 | Sanny Muharem

Pořiďte si vstupenku on-line. Vše jednoduše a pohodlně

Hokejový klub Mountfield HK, a.s. rozjel od letošní sezony prodej jednotlivých vstupenek přes internet prostřednictvím on-line systému. Pokud si chcete zajistit lístek na dané utkání dopředu a nebaví Vás chodit na pokladny zimního stadionu, můžete si jej koupit přímo od počítače. Celý proces zabere pár vteřin a vše lze provést velmi jednoduše. V nabídce rovněž přibylo derby s Pardubicemi! Neváhejte, hradečtí hokejisté Vaši podporu potřebují!

Vstupenky ON-LINE!

V současné chvíli si můžete pořídit vstupenku přes internet na všechny domácí zápasy Hradce Králové do konce kalendářního roku. Neváhejte tak a zajistěte si své oblíbené místo v několika jednoduchých krocích. Ušetříte tak čas strávený ve frontě před zápasem.

Stačí si pouze vybrat místo, vyplnit kontaktní údaje a přejít na platbu on-line. Následně Vám přijde na e-mail čárový kód, který stačí si vytisknout a na zimním stadionu přiložit k turniketu. V případě, že vlastníte chytrý telefon, si můžete kód načíst přímo z telefonu a vše je ještě jednodušší.

Pochopitelné však pokračuje i předprodej klasicky na pokladnách zimního stadionu, více podrobností naleznete ZDE. Rovněž zde najdete informace k objednávání hromadných vstupenek na zápasy Mountfieldu HK.