Aktuální zprávy z klubu
út 12.1.2016 | Jan Vavřina

Bruslení s hráči či prohlídka zázemí – v sobotu se bude konat Den otevřených dveří

Již se stalo příjemnou tradicí, že na přelomu Vánoc a nového roku organizuje hradecký hokejový klub Den otevřených dveří. Přesně tento čas a okamžik nastal, a tak se budou moci příznivci Mountfieldu HK zajít pobavit a podívat nejen do útrob FORTUNA arény. Akce se koná v sobotu 16. ledna a čeká vás opravdu spousta zábavy a poznání.

Den s hradeckým hokejem odstartuje v 9:45, kdy vyjede na led A-mužstvo k ukázkovému tréninku na hlavní ledové ploše. Od 10:00 si pak fanoušci budou moci prohlédnout zázemí A-týmu – šatny, masérskou místnost a veškeré další prostory.

V 11:00 trénink hlavního mužstva skončí a na led budou moci za hráči vyrazit také fanoušci, kteří si mohou své oblíbence nechat podepsat nebo se s nimi vyfotografovat. Bruslení s hráči skončí v 11:45, celá akce pak úderem poledne.

Během dopoledne navíc bude otevřen fanshop, a to jak kamenná prodejna, tak stánek v hale, dále pak Bully Restaurant, pokladna k možnosti zakoupení vstupenek, ukázkový skybox, místnost režie, prohlédnout si budete moci také rolbu. Pro děti bude připraveno malování obličeje společností Rodinné pasy.

Děvčata budou mít jistě radost z možnosti zhlédnout trénink v krasobruslení, ten bude probíhat v malé hale do 11:00, chlapci zase z utkání 5. a 7. třídy proti Náchodu (rozbruslení začíná v malé hale v 11:15). Po celou dobu bude na akci přítomen maskot Mounty.

Vstup do FORTUNA arény bude možný pouze hlavním vchodem, Den otevřených dveří je zdarma.

Čas Program
9:45 – 11:00 Ukázkový trénink A-tým
10:00 – 11:00 Prohlídka zázemí A-týmu
11:00 – 11:45 Bruslení s hráči, autogramiáda, akce klubu
12:00 Oficiální konec
Během dopoledne Prohlídka FORTUNA arény včetně skyboxu, režie, prohlídka rolby. Otevřeny budou pokladny, fanshop, Bully Restaurant. Možnost malování na obličej, přítomnost Mountyho, v malé hale trénink krasobruslení, utkání žáků.