Fanoušci
út 7.3.2017 | Magnalink, a.s.

Přijďte si v sobotu zdarma zabruslit s extraligovými hokejisty!

Hokejový klub Mountfield HK pořádá v sobotu 11. března od 19:00 slavnostní ukončení základní části extraligy Můžete si i s dětmi přijít zabruslit s některými extraligovými hokejisty. Klub připravuje také soutěže o hodnotné ceny. Vstup na akci nazvanou „Disco-bruslení s Magnalinkem“, která se uskuteční v hlavní hale FORTUNA arény, je zdarma.

Hokejový klub chce touto cestou poděkovat za podporu všem svým fanouškům. „V Hradci Králové máme skvělé fanoušky a budu rád, když si v co největším počtu přijdou Disco-bruslení užít. Zveme celé rodiny, i s většími dětmi. Věřím, že pro ně setkání s hráči přímo na ledě, na kterém už v pondělí odstartují první play off boje, bude hodně zajímavé,“ říká generální manažer hokejového klubu Aleš Kmoníček.

Hokejová FORTUNA aréna bude pro veřejnost otevřena hodinu před začátkem bruslení. Akce potrvá hodinu a půl. „Na ledě budou i vybraní hráči A-týmu. Věříme, že setkání s nimi bude pro fanoušky zážitek. Tuto akci plánujeme organizovat každoročně,“ doplňuje ředitel marketingu klubu Petr Picka.

Partnerem letošního Disco-bruslení je společnost Magnalink. „Jsme partnerem hokejového klubu. Nabízíme kvalitní rychlý internet a fandíme kvalitnímu rychlému hokeji. Srdečně tedy všechny zvu, aby si přišli bruslení s hokejisty užít,“ uvádí Iva Gnolová, obchodní ředitelka pro privátní klientelu společnosti Magnalink.

Nezapomeňte tedy: Disko-bruslení začne v sobotu v 19:00.