Fanoušci
čt 28.3.2024 | Klub

A-tým se s fanoušky rozloučí na úterní autogramiádě ve Futuru

Není tomu ještě ani týden, co A-tým hradeckého Mountfieldu zakončil své působení v play off Tipsport extraligy. Hradečtí hokejisté museli zkousnout porážku ve čtvrtfinále s rivalem z Pardubic. I tak chtějí hokejisté poděkovat svým nejvěrnějším fanouškům za podporu, a učiní tak v úterý 2. dubna, kdy v 17:30 odstartuje v hradeckém obchodním centru Futurum autogramiáda kompletního mužstva Mountfieldu.

  • Autogramiáda: To hlavní začne v prvním patře OC Futurum (naproti kavárně Starbucks) v 17:30, kdy kompletní A-tým zasedne ke stolečkům a příchozím fanouškům bude k dispozici pro autogramy a společné fotografie. Pro zájemce je navíc připravena speciální edice podpisových kartiček.
  • Hokejové kartičky: Kromě podpisových kartiček bude možné zakoupit také hokejové kartičky, stánek bude mít totiž připravena rovněž společnost Moje Kartičky, jež si před časem připravila výjimečnou edici kartiček k třicetiletému výročí od postupu do extraligy. V témže stánku se bude také prodávat kniha Pavla Turečka o historii hradeckého hokeje s novým přebalem. Další hokejové kartičky pak přinesou DJ-Karty.
  • GotAuthentic: Pokud si budete chtít své autogramy ještě certifikovat a mít stoprocentní ověření podpisu daného hráče, bude možné tak učinit ve stánku GotAuthentic. Stejně tak bude možnost si zakoupit hrané puky nejenom z hradeckých zápasů play off Tipsport extraligy.
  • Fanshop: Každý správný fanda Lvů, musí mít doma nějaký fanouškovský předmět s logem Mountfieldu HK. Přidat nějaké další triko, mikinu, kšiltovku nebo dres do své sbírky budou moci fanoušci ve stánku oficiálního fanshopu Mountfieldu HK. Zakupte si ty nejnovější kousky!
  • Vystavené obrazy: Každý zápasový den v play off doprovázela výjimečná zápasová grafika od Jana Štokamana alias 11 Graphics. Tato speciální grafická díla se nyní přenesla na umělecké plátno! A tak si je fanoušci budou moci ještě jednou řádně prohlédnout i během autogramiády. Následně budou mít hradečtí příznivci možnost si obrazy v aukci dokonce pořídit!