Fanshop
st 2.8.2023 | Klub

Novinky z Fanshopu: Sleva pro permanentkáře i letní výprodej

I během letních měsíců mohou příznivci hradeckého hokeje rozšířit svou fanouškovskou kolekci. I o prázdninách totiž zůstává otevřený fanshop Mountfieldu HK. Objednávky lze zasílat také on-line skrze webové stránky fanshopu. Co zajímavého si mohou Hradečáci pořídit?

  • Sleva pro permanentkáře: Jakožto poděkování za věrnost fanouškům připravil fanshop Mountfieldu HK pro majitele permanentních vstupenek na novou sezonu speciální akci. Od 19. července mají majitelé permanentních vstupenek při osobní návštěvě fanshopu možnost uplatnit slevu (nevztahuje na komisní a zlevněné zboží). Ta původně činila 10 %, nicméně aktuálně se zvýšila do konce srpna na 20 %.
  • Letní slevy: V rámci letních měsíců ve fanshopu lze skrze výprodej a slevy pořídit zajímavé produkty. Jedná se o předměty z hráčské kolekce, skladové dresy nebo také zakázková trička a mikiny. To vše může být za sníženou cenu vaše!
  • Teď je náš fanshop sice zavřený, ale objednávku si můžete udělat třeba hned ⏰ A pokud máte spadeno na něco z kategorie...

    Zveřejnil(a) Fanshop Mountfield HK dne Středa 12. července 2023


  • Aktuálně v nabídce fanshopu: Jednou z oblíbených novinek ve fanshopu Mountfieldu HK je také pánské triko s logem v kruhu. Velmi poptávanou je pak kolekce Basic s jednobarevným provedením loga Mountfieldu HK. I na letní počasí je fanshop připraven, a to v podobě kšiltovek, kraťasů nebo plavek. To vše může být vaše! Stačí navštívit stránky fanshopu, případně navštívit kamennou prodejnu na zimním stadionu.