Diskuzní fórum
Pokud chcete diskutovat, prosím přihlaste se, nebo si vytvořte nový účet.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2016-5-11" | vypnout filtr
Robsi
11.05.2016, 22:02
Reakce na PINQIN: To je Čech, byť působil na Slovači... Zatím jsem ho hrát neviděl, takže na nějaké soudy o Litoměřicích si počkám, ačkoliv asi ho opravdu dělali spíš jen jako doplnění kádru.
Jinak s tím Frigem, to by tedy byla podpásovka :/ Poctivec, sympaťák, duše týmu a miláček tribun, Hradečák. Pokud jsou důvody výkonnostní, tak takovej Renda, jakkoliv je to lídr kabiny, tu na ledě za ty tři roky mnoho nepředvedl, tou nejlépe honorovanou oporou a jistotou obrany nebyl. Jsem zvědav, jak si vedení Friga případně obhájí.
Plášila by mi bylo líto, v juniorech vloni všechny o třídu převyšoval, v áčku předváděl nadějné výkony, i když v závěru sezóny šel letos trochu dolů. Ale na takových tu musíme stavět - mladej kluk, co má figuru a dobrou střelu... Ten snad zůstává, kdyby se nevešel do sestavy, může zatím sbírat zkušenosti v Litoměřicích. Stejnej případ je Čáp, zdálo se, že si to trochu srovnal v hlavě a v některých zápasech patřil k nejlepším bekům. Navíc se dá čekat, že ještě poroste, to tělo co umí dát, se už v lize moc nevidí, střelu taky má. Rozprášit teď mladý beky, co se tu zapracovávají dva roky, mi fakt nedává smysl, tomu se mi nechce věřit.
Piegl a Havránek se taky mezi dospělejma nejdřív musej obouchat v nižší soutěži. A pak - Frigo na odchodu, Hronek za louži, dva zraněný beci a budeme kde jsme byli.
Od Friga se čekalo víc myslím hlavně v play-off, proto asi půjde..
11.05.2016, 21:56
jsi boží, pustíš tu slinu, zcela bezobsažný výkřik do tmy.
trošku si zafantazíruju a ty hned jezdíš do třebek. tak si příště nech ty informace pro sebe. zvlášť podobného typu.
trošku si zafantazíruju a ty hned jezdíš do třebek. tak si příště nech ty informace pro sebe. zvlášť podobného typu.
11.05.2016, 21:50
Pro mě je Frigo srdcem mančaftu a jestli ho fakt vyhodí asi začnu jezdit do Třebechovic.
11.05.2016, 21:43
aby nedošlo k omylu, tohle všechno jsou jen moje "nápady" :-)
kdyby to šlo, všechny bych si nechal ... jen mi prostě nedává smysl mít 13 obránců ...
prostě mi není jasný, jak to chtějí poskládat ...
hlavně žádnou paniku, třeba to vymyslí nějak uplně jinak ... :-)
kdyby to šlo, všechny bych si nechal ... jen mi prostě nedává smysl mít 13 obránců ...
prostě mi není jasný, jak to chtějí poskládat ...
hlavně žádnou paniku, třeba to vymyslí nějak uplně jinak ... :-)
11.05.2016, 21:33
To je Čech, byť působil na Slovači... Zatím jsem ho hrát neviděl, takže na nějaké soudy o Litoměřicích si počkám, ačkoliv asi ho opravdu dělali spíš jen jako doplnění kádru.
Jinak s tím Frigem, to by tedy byla podpásovka :/ Poctivec, sympaťák, duše týmu a miláček tribun, Hradečák. Pokud jsou důvody výkonnostní, tak takovej Renda, jakkoliv je to lídr kabiny, tu na ledě za ty tři roky mnoho nepředvedl, tou nejlépe honorovanou oporou a jistotou obrany nebyl. Jsem zvědav, jak si vedení Friga případně obhájí.
Plášila by mi bylo líto, v juniorech vloni všechny o třídu převyšoval, v áčku předváděl nadějné výkony, i když v závěru sezóny šel letos trochu dolů. Ale na takových tu musíme stavět - mladej kluk, co má figuru a dobrou střelu... Ten snad zůstává, kdyby se nevešel do sestavy, může zatím sbírat zkušenosti v Litoměřicích. Stejnej případ je Čáp, zdálo se, že si to trochu srovnal v hlavě a v některých zápasech patřil k nejlepším bekům. Navíc se dá čekat, že ještě poroste, to tělo co umí dát, se už v lize moc nevidí, střelu taky má. Rozprášit teď mladý beky, co se tu zapracovávají dva roky, mi fakt nedává smysl, tomu se mi nechce věřit.
Piegl a Havránek se taky mezi dospělejma nejdřív musej obouchat v nižší soutěži. A pak - Frigo na odchodu, Hronek za louži, dva zraněný beci a budeme kde jsme byli.
Jinak s tím Frigem, to by tedy byla podpásovka :/ Poctivec, sympaťák, duše týmu a miláček tribun, Hradečák. Pokud jsou důvody výkonnostní, tak takovej Renda, jakkoliv je to lídr kabiny, tu na ledě za ty tři roky mnoho nepředvedl, tou nejlépe honorovanou oporou a jistotou obrany nebyl. Jsem zvědav, jak si vedení Friga případně obhájí.
Plášila by mi bylo líto, v juniorech vloni všechny o třídu převyšoval, v áčku předváděl nadějné výkony, i když v závěru sezóny šel letos trochu dolů. Ale na takových tu musíme stavět - mladej kluk, co má figuru a dobrou střelu... Ten snad zůstává, kdyby se nevešel do sestavy, může zatím sbírat zkušenosti v Litoměřicích. Stejnej případ je Čáp, zdálo se, že si to trochu srovnal v hlavě a v některých zápasech patřil k nejlepším bekům. Navíc se dá čekat, že ještě poroste, to tělo co umí dát, se už v lize moc nevidí, střelu taky má. Rozprášit teď mladý beky, co se tu zapracovávají dva roky, mi fakt nedává smysl, tomu se mi nechce věřit.
Piegl a Havránek se taky mezi dospělejma nejdřív musej obouchat v nižší soutěži. A pak - Frigo na odchodu, Hronek za louži, dva zraněný beci a budeme kde jsme byli.
11.05.2016, 21:30
tak nejde ani o to, co kdo tady na fóru chce, nebo nechce :-)
na čapína jsem zapomněl, bohužel hity nejsou všechno ...
obránce řešit musíš, když jich máš 13 na soupisce ... čapíno - out, frigo - trejd, pláša, havránek, barák litec.
Neříkám, že to tak chci, ale spíš to tak vidím :-)
na čapína jsem zapomněl, bohužel hity nejsou všechno ...
obránce řešit musíš, když jich máš 13 na soupisce ... čapíno - out, frigo - trejd, pláša, havránek, barák litec.
Neříkám, že to tak chci, ale spíš to tak vidím :-)
11.05.2016, 21:18
přesně!další petice ?
myslím si že Frigo byl platnější než třeba Čáp ja bych ty obránce nechal tak jak jsou a neřešil bych to spíš by to chtělo řešit útok
myslím si že Frigo byl platnější než třeba Čáp ja bych ty obránce nechal tak jak jsou a neřešil bych to spíš by to chtělo řešit útok
11.05.2016, 21:08
11.05.2016, 20:52
ten Jindra Barák. Upřímně netuším proč ho sem brali. Asi v rámci nějakého výprodeje :-)
11.05.2016, 20:48
11.05.2016, 19:58
tipuji - frigo výměna
pralesní slovák směr litec
a dál nevím, ostatních by mi bylo líto víc než těch nahoře - možná plášil, i když to je mládežník, toho by bylo taky škoda.
nějak se nám chlapci obránci přemnožili - hroňas tipuji skončí za mořem u mladejch ...
pralesní slovák směr litec
a dál nevím, ostatních by mi bylo líto víc než těch nahoře - možná plášil, i když to je mládežník, toho by bylo taky škoda.
nějak se nám chlapci obránci přemnožili - hroňas tipuji skončí za mořem u mladejch ...
11.05.2016, 19:02
Jen ať loví
pokud bude dobrej, v rokli se rozehraje a pak ho přetáhnem
pokud bude dobrej, v rokli se rozehraje a pak ho přetáhnem
11.05.2016, 18:59
obecně rozhodčí na MS je tragédie at se podíváš na jakejkoliv zápas pískaj nesmysly
11.05.2016, 18:38
VOJTĚCH BUDÍK, LIBOR HÁJEK, FILIP HRONEK a ŠIMON STRÁNSKÝ (na fotce) se zúčastní testu talentů NHL (tzv. Scouting Combine). zdroj:Facebook
11.05.2016, 16:19
Mě nejvíc vyhovujou pátky, v pondělí ráno po hokeji pak vstávat do práce..
to je věc..
to je věc..
11.05.2016, 15:10
V dnešní době,kdy se maká a maká,je to jedno kdy se hraje,navíc ty neděle nemusíš hrát jen večer,ale v úplně jiný čas,třeba od 16:00h.Mě třeba daleko víc vyhovuje i to,že se hraje v pracovních dnech.Ale tohle máme každý jinak a vyhovět všem,tak at je každý spokojen,nejde.
11.05.2016, 15:01
Jak to s Ríšou dopadne bude zajímavé.Kdyby došla nějaká hodně slušná nabídka,což z KHL určitě,tak by bylo dobré mít i nějaká zadní vrátka pootevřená.Osobně si myslím,že stejně ještě minimálně dva kusy k nám přijdou.
11.05.2016, 14:59
Skoro všechny domácí zápasy neděle, pátky skoro žádný... minulou jsme hráli doma o hodně víc v pátek
11.05.2016, 14:07
první tři domácí kola - 9 pukntů. Pak ty následující tři bude taky zajímavý.
pardubický posily neřešit, mají svejch trablů dost
pardubický posily neřešit, mají svejch trablů dost
11.05.2016, 13:53
Dynamo lovilo na severu, útok má řídit Kanaďan Hodgman. myslim že docela dobrej borec
11.05.2016, 13:43
myslím, že to bude po repre pauze, to se většinou ty středy hrajou
. Ale v podstatě to je fuk, kdy tam vyhrajem, jestli úterý, středa, pátek nebo neděle
. Jinak Jaroch se trefí hned v 1.kole proti Bolce
. Ale v podstatě to je fuk, kdy tam vyhrajem, jestli úterý, středa, pátek nebo neděle
. Jinak Jaroch se trefí hned v 1.kole proti Bolce
11.05.2016, 13:24
Hm tak rozlosování úžasný. Rumuni, Plíseň, Líbači po sobě. V rokli budem hrát ve středu
nevíte někdo proč???
nevíte někdo proč???
11.05.2016, 13:23
to rozlosovani na vyjezdy teda slava zadna .. samej patek vpodstate
11.05.2016, 13:19
A já myslel, že podle statistik to je obránce ... aha no uvidíme. :D
Jinak dokonce i zápasy jsou rozlosovány (letos ta vokurkyáda utíká nějako rychle), tak teď už jen ty dresy, prodej vstupenek na Mountfield Cup a poslední posily a hurá na led.
Jinak dokonce i zápasy jsou rozlosovány (letos ta vokurkyáda utíká nějako rychle), tak teď už jen ty dresy, prodej vstupenek na Mountfield Cup a poslední posily a hurá na led.
11.05.2016, 12:44
Ta kvalita je spíš v uvozovkách,moc toho nenahrál za poslední roky a na útočníka má bodů jako šafránu.Řekl bych,že je to hlavně zajímavé jméno na zavření úst.Strach z něj rozhodně nejde.A že vystřídal za sedm sezon dvanáct klubů,taky hovoří za vše.Myslím,že je rád sám,že po něm někdo sáhnul.
11.05.2016, 12:20
No tak uz jen doslo k zverejneni ze Salfa byl po nastupu Gelmajstra odstaven.
Akorat ho nechteli moc pohanet aby si nerozlobili ourady tak nasli reseni nakonec
Fana maj radost,on jim nebude delat problmy potazmo lidi na ktere je napojen..
Akorat ho nechteli moc pohanet aby si nerozlobili ourady tak nasli reseni nakonec
Fana maj radost,on jim nebude delat problmy potazmo lidi na ktere je napojen..
11.05.2016, 12:14
Tak PCE maji prvni poradnou posilu..Justin Hodgman, hral v NHL a ma pres 100 zapasu v KHL.
11.05.2016, 12:08
Je otázkou proč a jestli to nebude nakonec pro muly a mezky dobře... Možná jen, že už se na to nemohl dívat a nechtěl být s něčím takovým spojován a nést za to odpovědnost??? Od 10ti k 5ti? FOP!
11. 5. - 9:28 hokej.cz
Manažer Salfický na svou žádost končí v Pardubicích
Pardubické Dynamo opouští Dušan Salfický. Bývalý úspěšný brankář se rozhodl skončit ve funkci sportovního manažera klubu. „Toto rozhodnutí nedělám jako emotivní gesto na efekt. Dospěl jsem k němu na základě uvážlivého zhodnocení uplynulé sezony. Můj odchod je zcela přátelský po vzájemné dohodě s hlavním akcionářem klubu,“ řekl pro pardubický web.
11. 5. - 9:28 hokej.cz
Manažer Salfický na svou žádost končí v Pardubicích
Pardubické Dynamo opouští Dušan Salfický. Bývalý úspěšný brankář se rozhodl skončit ve funkci sportovního manažera klubu. „Toto rozhodnutí nedělám jako emotivní gesto na efekt. Dospěl jsem k němu na základě uvážlivého zhodnocení uplynulé sezony. Můj odchod je zcela přátelský po vzájemné dohodě s hlavním akcionářem klubu,“ řekl pro pardubický web.
11.05.2016, 10:24
Náš Filip Hronek je na listu pozvaných na 2016 NHL Scouting Combine do Buffala......draft se blíží..s ním tam jsou ještě další tři naši kluci..třeba Vojtěch Budík...od vedle z jihu....
11.05.2016, 06:56
11.05.2016, 00:13
V Koněhůlkách to rozjíždějí ve velkém.A po výborné pokrokové písni je na řadě koněřitní meníčko:
1.
Dušené beraní maso
Ingredience:
600 g vykostěné beraní plece
voda
celé nové koření
celý černý pepř
bobkový listopad tymián
sůl
½ dl octu
50 g tuku
1 cibule
120 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
400 g brambor
máslo
Popis přípravy:
Odblaněnou, omytou beraní plec nakrájíme na kousky, zalijeme vroucí vodou, přidáme koření, bobkový list, tymián, osolíme, okyselíme octem a vaříme na mírném ohni do poloměkka. Na rozpáleném tuku zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a spolu podusíme. Oloupané, omyté a na kolečka nakrájené brambory a podušenou zeleninu přidáme k masu a vše spolu dusíme doměkka. Zjemníme máslem.
2. ZAJÍC S TŘEŠNĚMI
500 g zaječího zadku, 3 lžíce oleje, 1 lžíce máčeného škrobu, 150 g třešňového kompotu, 1 lžička cukru, půl lžičky wei-su, sůl, špetka bílého pepře, 6 zrnek anýzu.
Kýty mladého zajíce odblaníme, vykostíme a zvěřinu nakrájíme na kostičky, které promícháme se solí a máčeným škrobem. V malé dávce rozpáleného tuku maso prudce orestujeme. Zalijeme šťávou.
3.A dezertíček "Banderas"
Suroviny
Rohlíky podle počtu strávníků
marmeláda nebo nutela
vajíčko
vanilkový cukr
skořičový cukr
olej na smažení
Rohlíky, třeba i starší si rozkrojíme na půlky a pak podélně, abychom je mohli namazat marmeládou, nutelou, nebo čímkoliv máme rádi. Spojíme je k sobě a pořádně obalíme v rozšlehaném vajíčku s vanilkovým cukrem a osmažíme pomaličku ze všech stran na oleji. Po osmažení můžeme posypat skořicovým, nebo i jiným cukrem.
A pár střípků ze světa:
Koňské maso v produktech z hovězího se už možná dostalo také na ruský trh.
Hans Bonté, starosta Vilvoorde:
„Lidem ve vesnici se přezdívá Pjeirrefretters, to znamená pojídači koní.
Britský skandál kolem koniny v hovězích hamburgerech stále neskončil.
Konina jako strašák!
Skandál s koninou: Brusel vyzval státy EU, aby náhodně testovaly maso.
Je libo koňské lasagne? Skandál už zasáhl skoro celou Evropu.
Na severu Anglie byly nově objeveny zbytky koňského masa.
„Už je to přece jen domácí mazlíček a úplně se to na ten jídelníček nehodí. V Česku ale tradice koňského masa je, v Česku se koňské maso konzumovalo - i se konzumuje, ale to procento bude velmi malé.“
Objevený podíl koniny v Česku,nebyl velký.
Jak se koňské maso do hamburgerů dostalo?
Koňské maso nikdy nejedí Židé,protože není košer.
V literárních dílech se objevuje konzumace koniny jako symbol chudoby, nedostatku lepšího jídla nebo lakoty a šetření.
1.
Dušené beraní maso
Ingredience:
600 g vykostěné beraní plece
voda
celé nové koření
celý černý pepř
bobkový listopad tymián
sůl
½ dl octu
50 g tuku
1 cibule
120 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
400 g brambor
máslo
Popis přípravy:
Odblaněnou, omytou beraní plec nakrájíme na kousky, zalijeme vroucí vodou, přidáme koření, bobkový list, tymián, osolíme, okyselíme octem a vaříme na mírném ohni do poloměkka. Na rozpáleném tuku zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a spolu podusíme. Oloupané, omyté a na kolečka nakrájené brambory a podušenou zeleninu přidáme k masu a vše spolu dusíme doměkka. Zjemníme máslem.
2. ZAJÍC S TŘEŠNĚMI
500 g zaječího zadku, 3 lžíce oleje, 1 lžíce máčeného škrobu, 150 g třešňového kompotu, 1 lžička cukru, půl lžičky wei-su, sůl, špetka bílého pepře, 6 zrnek anýzu.
Kýty mladého zajíce odblaníme, vykostíme a zvěřinu nakrájíme na kostičky, které promícháme se solí a máčeným škrobem. V malé dávce rozpáleného tuku maso prudce orestujeme. Zalijeme šťávou.
3.A dezertíček "Banderas"
Suroviny
Rohlíky podle počtu strávníků
marmeláda nebo nutela
vajíčko
vanilkový cukr
skořičový cukr
olej na smažení
Rohlíky, třeba i starší si rozkrojíme na půlky a pak podélně, abychom je mohli namazat marmeládou, nutelou, nebo čímkoliv máme rádi. Spojíme je k sobě a pořádně obalíme v rozšlehaném vajíčku s vanilkovým cukrem a osmažíme pomaličku ze všech stran na oleji. Po osmažení můžeme posypat skořicovým, nebo i jiným cukrem.
A pár střípků ze světa:
Koňské maso v produktech z hovězího se už možná dostalo také na ruský trh.
Hans Bonté, starosta Vilvoorde:
„Lidem ve vesnici se přezdívá Pjeirrefretters, to znamená pojídači koní.
Britský skandál kolem koniny v hovězích hamburgerech stále neskončil.
Konina jako strašák!
Skandál s koninou: Brusel vyzval státy EU, aby náhodně testovaly maso.
Je libo koňské lasagne? Skandál už zasáhl skoro celou Evropu.
Na severu Anglie byly nově objeveny zbytky koňského masa.
„Už je to přece jen domácí mazlíček a úplně se to na ten jídelníček nehodí. V Česku ale tradice koňského masa je, v Česku se koňské maso konzumovalo - i se konzumuje, ale to procento bude velmi malé.“
Objevený podíl koniny v Česku,nebyl velký.
Jak se koňské maso do hamburgerů dostalo?
Koňské maso nikdy nejedí Židé,protože není košer.
V literárních dílech se objevuje konzumace koniny jako symbol chudoby, nedostatku lepšího jídla nebo lakoty a šetření.
Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.
Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.
- Pro přispívání do diskuzního fóra je kromě základní registrace nutné zažádat o povolení Vaší přezdívky. Jste-li již registrovaní, autorizační e-mail s přezdívkou, kterou jste zvolili při registraci, odešlete na e-mailovou adresu redakce@mountfieldhk.cz. Heslo pro přihlášení na diskuzní fórum v e-mailu neuvádějte.
- Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
- Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
Redakce si vyhrazuje právo mazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky, stejně tak příspěvky obsahující osobní útoky. V krajním případě pak odepřít přístup uživateli.