Diskuzní fórum

Pokud chcete diskutovat, prosím přihlaste se, nebo si vytvořte nový účet.
Filtr: výpis příspěvků ze dne "2017-8-5" |  vypnout filtr
 
12>
Doporučuji přečíst Smajlík

odkaz

Hlavně 3 odstavec od konce, hezky se tam o nás píše a taky o Šimim. A to jim chcete fandit ! Smajlík Smajlík
maerlyn: na čestném místě má být státní vlajka, nikoliv naše, předpokládám, že jsi tím myslel MHK.
05.08.2017, 22:23
Někde v Pardubicích...

odkaz
manželka se divila, že odmítám sprchu a holení.., připomenul jsem ji hrací kalendář a je to v pořádku.., připravila mi tričko.. :-)):-)

ještě snad budou bezpečnostní opatření na webu, aby jsme věděli, jak se chovat.. :-):-))
uvidíme kolik hrdinů bude zítra..
podle všeho už zase jedou na titul..

škoda, že kluci korejský toho měli už fakt dost, u nich těžko sledovat, jestli měnili sestavy, ale měl jsem dojem, že nekorejců hrálo proti včerejšku míň a ty kila a cm jim prostě chyběly..
Je to přesně tak, že koupí občerstvení opravdu klubu přispíváš. Ti stánkaři platí nájem, takže pokud u nich nikdo nebude nakupovat, ve výsledku to dopadne tak, že to na zimáku zabalí a klub přijde o peníze. A co vím, tak opravdu NEJDE o jednotky tisíc za zápas z nájmu, jde o desetitisíce. Tak si spočítejte, kolik to pivo pak musí stát. Ale je to prostě realita - klub nastavil podmínky, stánkaři je přijali a my to buď budeme kupovat nebo nebudeme. Když nebudem, tak buď budou muset zlevnit (a s cenou nájmu půjde dolů i klub), nebo budem a zaplatíme za občerstvení tolik, jako třeba na Spartě, v Pardubicích nebo jinde. Ano, v Litvínově to třeba jde levněji, ale to neznamená, že to automaticky půjde levně i tady.
05.08.2017, 19:13
O přestávkách chodíme do hospody u Lva (tanková Plzeň), která je naproti zimáku, případně přes silnici Kobyla. (tankový Radegast)
•půl kila čerstvé libové plece bez kůže
•půl kila čerstvého vepřového boku
•50 ml netučného hovězího vývaru
•25 g rychlosoli
•3g mletého pepře
•1g mletého kmínu
•1g mletého nového koření
•0,25 g majoránky
•10g utřeného česneku
•vepřová střeva

kilo předního hovězího masa
•kilo zadního hovězího masa
•2 kila vepřového výřezu
•kilo vepřového bůčku ( tučného)
•1/4 kila polohrubé mouky
•asi půl litru vody
•pepř, sůl a červenou papriku
•drcený kmín ( na kilo masa gram kmínu)
•paličku třeného česneku
•tenká střeva

3 kila zadního hovězího
•1 kilo vepřového výřezu
•2 kila sádla nebo velmi tučného bůčku
•krupice na zahuštění
•1 palička česneku
•10 g červené papriky
•sůl a pepř
•vodu na vymíchání spojky
•sladkou papriku na dobarvení


Předej stánkařům jako inspiraci. Smajlík
Poradíte, jaká je v HK nejlepší hospoda? Přiletěl jsem na zítřejší zápas s Pce s přáteli z finského Oulu a jelikož jsem dlouho v Hradci nebyl, tak už ani nevím kam jít. Smajlík
HH pěkný pěkný.. 0:4
Boro je kanec.. Smajlík
Tvle přestávková soutěž Borovce v kotli Pce... Smajlík Smajlík Smajlík
Boro dával jižanům otázky a pak jeden perníkář přišel s tím, že má taky otázku.

Boro mu dal mikrofon a on prej:

Snad prvně to řeknu slušně, ale kolik má Hradec titulů? (Perníkáři tleskali..)

A Boro na to: "Noo takže Jarda Bednář pět, Kuko dva, Džerinš...atd" Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík Smajlík
05.08.2017, 18:05
Tak první třetina celkem solidní ze strany předměstí, Korejci působí poněkud unaveně.

odkaz
Já. Smajlík Chtěl jsem si vzít tričko M*A*S*H, když hraje Korea, ale rozmyslel jsem si to. Smajlík

Perník zatím více stěstí..
skončí to tak, že si koupím litrovku plasťáku, u vstupu mi maximálně seberou víčko a v klidu si dám svý dvě za 10ká
Tak kterej masochista je dnes na hokeji? Smajlík
Můj odhad Je , že stankari už info mají ... hradec není až tak velký ..

Tak zadni stanky v obou rozich ma jeden majitel,a znam ho leta kdyz sme spolu hrali placanou,takze mu podam info jak ho uvidim ze klobacy ma napitchu Smajlík
05.08.2017, 15:01
A ty klobásy je horší kwalita u wíce stánků nebo se jedná o jeden? Když už jsem na zimáku jedl, tak jsem chodil do rohu je u wchodu u Jiraskáčů. Klobásy z udirny, kozi rohy, okurky pečiva atd. dle libosti. Tam měli klobásy co si necháwali wyrábět na zakázku, že je jinde w obchodě někoupíš. Tam to bylo pokaždé super. Newím, zda měli i wčera otewřeno.

Ale pokud se neozwete a neřeknete to přímo i stánku, tak se to bude prodawát dále. Když je poptáwka, je nabídka. Také nemám problém s cenou, ale musí být kwalita. Což jak to tu čtu, tak šla rapidně dolů což je škoda, když si pomyslím jaká úrowen občerstwení za 1.ligy!

O piwu se nebudu wyjadřowat. Na zimáku pivo nepiju (Radegast). Jestli je špatně chlazený a je teplý, tak jim to wraťte. Nebojte se ozwat! Přestáwky u Lwa to jistí! Nechci si ani domyslet, kolik by na zimáku stála Plzeň 🤔
05.08.2017, 15:00
*za Pardubice, pardón Smajlík
05.08.2017, 14:52
Ale hokej dobrý ne? Smajlík Bóže, tady je to jak v Prostřenu. Banda ehm ehm se hádá o tom, jak má chutnat klobása Smajlík Smajlík My měli nudle, zdražili je o 10 kč, ale byly dobrý a velká porce. No a když mě jídlo nebude chutnat, tak si ho příště nekoupím. Taky nemusím koukat na hokej zpoza pivní clony, takže to mi taky nevadí. Že někdo ten hokej bez piva neumí sledovat, jeho problém...

Dneska se půjdu mrknout na zápas Jižní Koreje s našimi jižními sousedy a jsem na to zvědavá. Hlavně na to, kdo bude za Parubice chytat, ale tipuju, že Káca bude až zítra Smajlík
Aha.. takze...
"Mame vysokej najem.. takze budeme drahy a stat za hovno...
Jestli mas problem, tak si polib prdel a jdi si jinam.. nebo mi ukaz jak se to dela"..

Delej vynikajici klobasu a pivo.. treba za stejny prachy.. ty klobasy si dam 2 za zapas.. a k tomu 5-6 piv.
Ted jsem mel 1+1 a ver mi ze dalsi mit dlouho nebudu.

No nic.. aspoň máme příjemný starosti.. ze se hadame o klobasy.. o 20km niz je to horsi Smajlík
05.08.2017, 14:12
Nebudeme se do toho zbytecne zamotavat. Ja si taky radsi priplatim, kdyz to bude dobre a kvalitni. Samozrejme muzes srovnavat dalsi mesta. Ale ty vis jaky tam maji najem a dalsi naklady tim spojene? Ja teda urcite ne. Tim kazdopadne neobhajuji kvalitu/nekvalitu naseho obcerstveni. Ale tech faktoru je tam proste vic. A nebo pak muzu doporucit jit to zkusit delat :-))
05.08.2017, 13:58
Nezlob se na mě, ale koncem minulé sezony jsem vyndal z klobásy kousek nějaké chrupavky nebo co to bylo ještě se štětinama, rovnou jsem vše zahodil a od té doby tam opravdu nic nejíme....a myslím, že mě těžko někdo přesvědčí, abych to přehodnotil....a není to o penězích.....no a že to jinde jde, pár příkladů tu již někdo psal..např. Litvínov....i v KV u zimáku to bylo dobré, týpek tam griloval kousek od areny...řekl, co je co a fakt dobrý....prostě lidský faktor...opět
Už jen tahle věta hraničí se zdravým rozumem :lepsi klobasy..dejme tomu s vyssim podilem masa. Smajlík Už jen to,že jsou lidi donuceni takhle uvažovat o jakémkoliv masném výrobku je směšné,protože v jakémkoliv masném výrobku má být automaticky jen a jen maso,ale tenhle svět řeší ve 21 století zda je v masném výrobku vůbec nějaké maso. Smajlík 30,45,65% atd. Smajlík A tohle neplatí jen o masných produktech,že.Něco je zřejmě špatně.
A pak světe div se,že je víc rakoviny žaludku,střev atd.
Jinak Korea dobrý dva jejich goly vystavní a po krásných akcích.,pár kluků tam mají šikovnějších a hlavně Dalton je dost kvalitní golman.
Škoda,že ještě větší hokejovou kvalitu,ale dost limitují ty vedra.Led i hráči ke konci třetin už dost zoufají.
I tak věřím,že pohár nechají naši chlapáci doma zítra. Smajlík
05.08.2017, 13:32
Mozna by stalo se za to jit podivat do obchodu kolik stoji klobasa a dalsi suroviny. Pak by jste se tomu zdrazeni tolik nedivili. Takze u toho jidla ja to tak nejak jeste chapu. Bohuzel..zdrazuje se vsude. S tim souvisi i to, ze kdyby delali lepsi klobasy..dejme tomu s vyssim podilem masa..tak nebude stat 65, ale 85..to vam vadit nebude? Pokazdy bude nekdo nadavat. A rozhodne to tam ty lidi nebudou delat zadarmo.
05.08.2017, 12:27
Za me posledni vec ke kvalite stanku.pokud centrum phy stoji plzen 50pro turisty tak 40 radeg 10 do plastu hnus.je na kazdym zda si koupi.neresim cenu.resim pomer kvalita.prvni tri sezony kvalita obcerstveni super.bohuzel ted upada.
A jen by me zajimalo o kolik se zdrazil najem.kdyz pivo za rok o 25%)
Poměr cena - kvalita je základ! Pokud to není k žrádlu, tak to nekupujte a řešení ze strany nájemců stánků bude v řádu několika málo zápasů. To je stoprocentní. Nikdo nebude smažit sr**ky, který na tom plechu plným omastku zůstanou dva dny po konci zápasu. Upřímně párky a klobásy na staďáku nežeru už roky, protože když jsem si to dal, tak to stálo za pendrek. Vím o lidech, kteří to měli jako tradici Pivo&Paras, ale poté co telefonovali přes záchodovou mísu, tak od tradičních věcí upustili... "Litvajs klobása" na grilu před staďákem je zkrátka úplně jiná liga. Pivo mně tak hrozný na zápase se Sraltou nepřišlo (na Korei jsem nebyl). Radek mně ale osobně nevadí obecně a to ani ta desítka. Cena je druhá věc. Měl jsem tři a sotó daset je celkem dost. Na charitu to evidentně nedávaj. Vycházel bych ale určitě spíš z toho, že hlad je převlečená žízeň.
12>
Zobrazit od data:
Počet příspěvků na stránku:

Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat! Základní registrace je zdarma.

Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pořiďte si profi-registraci s vlastní ikonkou, prohledáváním dalšími službami. To vše jen za jednu SMS! více o profi registraci.

 
  • Pro přispívání do diskuzního fóra je kromě základní registrace nutné zažádat o povolení Vaší přezdívky. Jste-li již registrovaní, autorizační e-mail s přezdívkou, kterou jste zvolili při registraci, odešlete na e-mailovou adresu redakce@mountfieldhk.cz. Heslo pro přihlášení na diskuzní fórum v e-mailu neuvádějte.
  • Chcete-li udělat nový řádek, stačí zařádkovat enterem, netřeba používat html tagy.
  • Děkujeme, že se zde na fóru budete chovat jako slušní lidé.
    Redakce si vyhrazuje právo mazat vulgární, urážlivé nebo nesmyslné příspěvky, stejně tak příspěvky obsahující osobní útoky. V krajním případě pak odepřít přístup uživateli.