Zápasy
ne 28.2.2010 |

Zápas Písek - Hr. Králové

Zápasové menu

Do utkání vstoupili lépe písečtí a hned v první minutě si zahráli přesilovku. První polovina přesilovky se Písku moc nepovedla a ta druhá už vůbec ne, protože se počet hráčů na ledě vyrovnal po faulu Kolouška. První zákrok si při hře čtyři na čtyři připsal písecký brankář Aleš Pavlů. V dalším momentu se hra opět srovnala na hru čtyř proti čtyřem. V pokračující přesilovce Písku, se domácím vůbec nedařilo udržet si útočné pásmo. Poté se do úniku dvou na jednoho dostali písečtí, bohužel kapitán Písku Milan Silbernágl trefil pouze tyč. Po této akci se dostal Písek do velkého tlaku, ale bez využití. V další šanci se objevil domácí David Pavlíček, ale gólman hostů chytal bez velkých problémů. Do dalšího oslabení se dostali písečtí, ale vzápětí se počet hráčů na ledě vyrovnal po faulu hostujícího Ondřeje Březiny, ale ani při této hře se skóre ještě nezměnilo. Následně písecká juniorka dostala příležitost zahrát si 17 vteřin přesilovku pěti proti třem. Po této nevyužité přesilovce získali písečtí velký tlak, ve kterém opět neuspěli. Potom následovala další přesilovka Písku, ale ani v této přesilovce písecká juniorka neuspěla. Následovala přesilovka Hradce za příliš mnoho hráčů na ledě. Díky dalšímu faulu si královehradečtí zahráli přesilovku pěti proti třem. Ale ani Hradci se nepovedlo využít tuto výhodu. Následně při hře pěti proti čtyřem skóroval hostující Jan Vlček. Do konce třetiny se nic zajímavého nestalo, a tak je po první třetině stav 1:0 pro hosty z Hradce Králové.

Hned na začátku druhé třetiny hrál Písek oslabení ve čtyřech za pozdní příchod, tudíž za zdržování hry. Hradec sice rozjel přihrávkový kolotoč, ale neuspěl, protože se jim nepovedlo ani jednou vystřelit. V tlaku po přesilovce se Hradec dostal do dvou velkých příležitostí, ale stopku jim vystavil Aleš Pavlů. Hradečtí se dostali do další příležitosti přesilové hry pěti proti třem, ale bohužel pro Písek ji využili. Střelou mezi betony se prezentoval hostující Ondřej Kohout. Potom dostala písecká juniorka výhodu přesilové hry, kterou opět nevyužili. Do úniku se dostal hostující Ondřej Březina, ale ani nadvakrát neprostřelil výborně chytajícího píseckého gólmana Aleše Pavlů. Dále se písecká juniorka dostala opět do oslabení, tentokrát za držení. Nakonec se zase hrálo čtyři na čtyři. Při této hře ale nepadl gól. V polovině utkání se hra trochu rozhárala. Nakonec jsme se v sedmnácté minutě dočkali gólu. Na 0:3 pro Hradec zvyšoval Martin Klement. Potom se opět dostali domácí do oslabení. Nakonec se zase hrálo ve čtyřech proti čtyřem. Dalším vyloučeným píseckým hráčem byl Kamil Tajbl. V zápětí na 0:4 zvyšovali hosté z Hradce Králové. Do konce druhého dějství se již nic nestalo.

Na začátku posledního dějství si připsal další skvělý zákrok Aleš Pavlů. Do menšího tlaku se dostali hradečtí, nakonec to skončilo zákrokem píseckého brankáře. Od začátku třetiny se hrálo ze strany na stranu a nebyl vůbec pěkný hokej. Již pátou branku hosté vsítili v šestačtyřicáté minutě. Po delší době se Písek dostal do útočného pásma, ale nebyla z toho ani jediná střela. Do úniku jednoho na jednoho se dostal písecký Jindřich Durčák, ale nedokázal pokořit 100% brankáře hostů. Na 0:6 zvyšoval hostující Ondřej Fiedler. Potom se písecký útočník Durčak dostal do dvou šancí hned po sobě, ale vynikající brankář hostů byl proti. Poté se písecký Milan Silbernágl dostal do obrovské šance, z první se přesně trefil do připravené lapačky hostujícího brankáře. Písečtí se po této akci dostali do tlaku. Poté si Písek zase zahrál přesilovku. Ale tato přesilovka se jim nepovedla, protože na 0:7 zvyšoval při vlastním oslabení Jan Ježek. Po tomto gólu došlo ke střídání brankářů na domácí straně se do branky postavil místo Aleše Pavlů Tomáš Kafka. Následovalo další vyloučení domácích. Hradec ale neproměnil. V předposlední minutě zvýšil na konečný výsledek 0:8 ,ve prospěch Hradce, Marek Jankovský.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Jiří Filip Bohdanecký 0 0 0 0 0
Ondřej Březina 0 0 0 0 0
Tomáš Bujňák 0 0 0 0 0
Ondřej Fiedler 1 4 5 0 0
Patrik Fink 0 0 0 0 0
Miroslav Christ 0 0 0 0 0
Marek Jankovský 1 0 1 0 0
Jan Ježek 1 0 1 0 0
Martin Klement 1 1 2 0 0
Ondřej Kohout 1 1 2 0 0
Daniel Komárek 0 0 0 0 0
Pavel Kotrč 0 1 1 0 0
Šimon Macháň 1 2 3 0 0
Jakub Měsíček 0 0 0 0 0
Albert Popler 0 0 0 0 0
Patrik Stehno 0 0 0 0 0
Lukáš Stříteský 0 0 0 0 0
David Šafránek 1 0 1 0 0
Pavel Vaněk 0 0 0 0 0
Jan Vlček 1 2 3 0 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Michal Mahdal 60 25 0 25 100,00 0 0