Aktuální zprávy z klubu
čt 21.12.2023 | Klub

Vánoční zápas proti Boleslavi: Speciální dresy i vánoční program

Poslední utkání před Vánoci odehrají hokejisté Mountfieldu HK na svém ledě 22. prosince od 18:00. Svěřenci Tomáše Martince budou v ČPP Aréně hostit Mladou Boleslav a do utkání 29. kola Tipsport extraligy vstoupí ve speciálních vánočních dresech. Svetrové trikoty můžete již nyní dražit, aukce končí v předvečer Vánoc, tedy 23. prosince.

Aukce vánočních dresů Mountfieldu HK

  • Speciální vánoční dresy: Vánoce jsou za rohem a Mountfield HK do utkání s Mladou Boleslaví naskočí ve speciálních dresech, do stejného motivu se během zápasového dne převléknou taktéž sociální sítě nebo kostka na zimním stadionu. A nemůže chybět ani vánoční playlist, ten si pro fanoušky připravil maskot Mounty. S vánoční tematikou budou probíhat také přestávkové soutěže.
  • Děkujeme všem partnerům klubu i Tipsport extraliga, že nám umožnili odehrát vánoční utkání ve speciálních dresech bez reklam. Moc si toho vážíme 🙏

    Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 28. prosince 2023


  • Doprovodné aktivity v ČPP Aréně: Také na zimním stadionu bude během utkání probíhat program pro fanoušky. Zástupci OC Futurum připraví pro malé fanoušky dětské dílničky s vánoční tematikou, stánek bude mít na stadionu také firma GotAuthentic, která připraví prodej hraných extraligových puků z utkání hradeckých hokejistů. Před stadionem pak bude hrát hudba, kterou zajistí Hitrádio Černá Hora.
  • Překvapení fanoušků: Po utkání mají překvapení přichystané fanoušci Mountfieldu HK. Členové fanklubu totiž chystají jako obvykle po skončení utkání zpěv koled.