Zápasy
út 25.8.2009 | Lukáš Souček, Michal Luňák

V přípravném duelu s Olomoucí se Hradci nevydařila třetí třetina

Zápasové menu

Hradečtí nastoupili do dalšího přípravného duelu bez prvního útoku Moskal, Roubík, Fořt. Vyrovnaná první třetina přinesla pěknou hokejovou podívanou na obou stranách. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale branky se diváci nedočkali. Ta padla až ve druhé třetině, když v prostoru mezi kruhy přesně zamířil Jaromír Florian a poslal svůj tým do vedení. Východočeši tak vedli po čtyřiceti minutách hry 1:0. Ve třetím dějství ovšem dokázali hosté skóre zápasu otočit a po třech přesných trefách se nakonec mohli radovat z konečného vítězství v poměru 3:1.

Ohlasy k utkání

Jiří Mička (hlavní trenér Hradce Králové)
,,Prohráli jsme 1:3 a podali jsme velice slaboučký výkon. Sice nám nehrála první pětka, ale to ty naše další čtyři řady nijak neomlouvá. Prostě jsme nehráli dobře,“ hodnotil nepovedenou přípravu s Olomoucí hlavní trenér Jiří Mička.

Byl největší problém jeho svěřenců v útočné fázi? ,,Neměli jsem vůbec sílu v tom útoku. Bylo to celé takové utahané. Prostě celé nepovedené utkání z naší strany.

Skutečně unavený výkon předvedli Východočeši. Je to třeba důsledek tréninkových dávek? ,,Je to na nás znát, my jsme ještě unavení z těch minulých týdnů. Postupně však ubíráme tréninkových dávek a budeme ladit na ligu. Na první zápas v Chomutově budeme fit.

Do závěrečné třetiny utkání s Olomoucí nenastoupil Jiří Hendrich, kterého nahradil Milan Karlíček. ,,Jirka měl nějaké problémy. Stěžoval si na bolest nohy, a tak tam šel Milan Karlíček. Jinak jsem všichni v pořádku, už i Patrik Fořt se zapojil do přípravy a nastoupí ve čtvrtek,“ uzavřel hradecký trenér Jiří Mička.

Fotogalerie