Zápasy
čt 3.11.2005 | Lukáš Souček

Junioři remizovali s Olomoucí 1:1

Zápasové menu

Začátek zápasu Hradeckým narozdíl od předešlých zápasů vyšel. Hráli poctivě zezadu a když viděli, že se soupeř nijak nehrne do útoku, začali vystrkovat růžky. Branku se jim ale vstřelit nepodařilo, i když měli dvojnásobné množství střel. Ve druhé třetině měla více ze hry Olomouc, ale ani ta nedokázala z velkého množství střel nějakou proměnit. Branky padaly až v závěrečné dvacetiminutovce. Nejprve otevřel skóre olomoucký Kamil Rejnoha a po něm stav utkání srovnal Miloslav Čermák. I přes velké střelecké hody, ale 80 přihlížejících diváků další gól nevidělo, a tak si obě mužstva připsali po jednom bodu.

Hradečtí si pro tentokrát dali na úvod utkání dobrý pozor a od úvodního buly určovali tempo hry. Olomouc působila velmi zaskočeně, čehož ale domácí nedokázali gólově využít. Všechny vypracované slibné šance končily na chráničích Lukáše Šrámka. Energetici zaměstnali hostujícího gólmana dvojnásobkem střel. Zatímco Jiří Tomíček si na puk sáhl desetkrát, Šrámek musel zasahovat dokonce dvacetkrát.

Ve druhé části hry si obě mužstva role vyměnili. Olomouc se zřejmě po dvaceti minutách hry z dlouhé cesty probudila a o výsledek se báli Východočeši. Nebýt bezchybných zákroků Jiřího Tomíčka, mohl se zápas ve třetí třetině už pouze dohrávat. Domácí totiž výrazně povolili, ale ani Olomouc se gólově neprosadila.

Rozhodnutí o konečném výsledku tak muselo přijít v závěrečných dvaceti minutách. Olomouc měla ze začátku třetiny více ze hry a to zřejmě přineslo první branku zápasu. Střela Kamila Rejnohy si našla cestu až za Tomíčkova záda. Obdržený gól jakoby Energetiky znovu nastartoval. Znovu pokračovali ve výkonech, které předváděli v první třetině a rovněž se dočkali úspěchu. Ondřej Kosina našel přihrávkou od mantinelu Miloslava Čermáka, který se trefil přesně k pravé tyči Šrámkovy branky. Domácí měli ruce nad hlavami po uplynutí několika minut znovu, ale hlavní rozhodčí jejich spornou branku neuznal. Skóre už se ve zbylých okamžicích utkání neměnilo, a tak si oba soupeři připisují do tabulky po jednom bodu.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Lukáš Burdych 0 0 0 0 0
Miloslav Čermák 1 0 1 0 0
Lukáš Daňo 0 0 0 0 0
Martin Dulovec 0 0 0 0 0
Jan Hloušek 0 0 0 0 0
Aleš Jelínek 0 0 0 0 0
Lukáš Jirousek 0 0 0 0 0
Ondřej Kosina 0 1 1 0 0
Ladislav Lučan 0 0 0 0 0
Karel Marša 0 0 0 0 0
Václav Petr 0 0 0 0 0
Martin Petružálek 0 0 0 0 0
Tomáš Regner 0 0 0 0 0
Jaroslav Samec 0 0 0 0 0
Štěpán Spudil 0 0 0 0 0
Jiří Šimoníček 0 0 0 0 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Jiří Tomíček 60 38 1 37 97,37 0 0

Fotogalerie