Aktuální zprávy z klubu
st 10.2.2010 | Lukáš Souček

Řád prodeje a informace o vstupenkách na čtvrtfinále play-off 2009/10

Již za necelé dva týdny odstartují hradečtí hokejisté svou pouť letošním play-off, do kterého postoupili v letošní sezóně ze čtvrtého místa, což znamená, že nemusí sehrát předkolo a postupují napřímo do čtvrtfinále. Cena vstupenek na domácí zápasy bude jednotná a to ve výši 90Kč, držitelé permanentních vstupenek mohou využít při zakoupení lístků na domácí dvojzápas slevy a jeden lístek je pak vyjde na 80Kč. Předprodej na domácí zápasy začně příští středu 17. 2. 2010. Rezervační samolepky na místa pro držitele permanentních vstupenek zůstávají v platnosti i pro play-off, více se dozvíte v tomto článku. Klub chystá na play-off pro fanoušky řadu zajímavých akcí, jednou z nich má být i soutěž, která ponese název „s legendou klubu ve skyboxu“. Více o této soutěži se dozvíte v nejbližších dnech jak zde na stránkách, tak v Deníku či Českém rozhlase Hradec Králové.

Předprodej na obě domácí utkání hraná v NE 21. 2. 2010 od 17:00 a PO 22. 2. 2010 od 18:00

1) Od středy 17. 2. 2010 (10:00 hod.) do soboty 20. 2. 2010 (12:00) v prodejně Střída Sport ZS a v restauraci Rychtářka, Pospíšilova třída.
2) Na případné páté utkání budou vstupenky k dispozici na stejných místech.
3) Hromadné objednání vstupenek pro podniky je možné přes sekretariát. Informace na tel. č. 605 279 921 či na e-mailu daniel.visnak@hchk.cz.

Ceny vstupenek:

1) Držitelé permanentních sezónních vstupenek mají možnost zakoupení zlevněného vstupného na čtvrtfinále play-off za 80 Kč (zlevněné vstupenky budou vydány po předložení platné permanentní vstupenky a to v předprodeji pouze v prodejně Střída Sportu na ČEZ Stadionu, podmínkou je zakoupení vstupenek na oba domácí úvodní zápasy).
2) Jednotné vstupné na čtvrtfinále play-off – 90 Kč (je možné obstarat jak v předprodeji – viz výše, tak v den utkání na pokladnách ČEZ Stadionu). Nerozlišuje se sezení a stání.
3) Vstup zdarma děti do 130 cm (ke kontrole odpovídající výšky bude docházet u hlavního vchodu před vstupem k turniketům).

Platnost vstupenek ze základní části:

Většina vstupenek vydané na základní část 1. ligy v play-off neplatí!
Jedná se o:
a) Volné sezónní permanentky za 0 Kč - náhrada na play-off není možná.
b) Mládežnické permanentky - klub zajistí mládežníkům přístup na utkání s vedoucími a trenéry jednotlivých kategorií. Vstup mládežníkům bude umožněn vždy v den utkání 45 min před začátkem zápasu přes uvedený vstup u hlavního vchodu.
c) Permanentka 10 zápasů – zbylé utkání ze základní části se nedají čerpat v play-off.

Seznam vstupenek, které zůstávají v platnosti.
Jedná se o:
a) V. I. P. GOLD + SILVER karty – vstup do prostor V. I. P. GOLD a SILVER klubů v play-off bude umožněn na stávající V. I. P. karty. Před vstupem do V. I. P. zóny na utkání play-off budou probíhat zpřísněné kontroly. DAY-PASSY na zápasy play-off neplatí.
b) Sezónní PRESS – novinářské akreditace zůstávají platné i v play-off, novináři se tedy dostanou na ČEZ Stadion na stejné karty, jako v základní části.

Další:

1) Na play-off nebudou v prodeji permanentky – není znám přesný počet zápasů.
2) Zimní stadión bude otevřen v den utkání vždy 90 minut před jeho začátkem.
3) Z bezpečnostních a provozních důvodů budou diváci odbavování u turniketů po jednom.
4) Kouření během utkání bude možné pouze před hlavním vchodem. Diváci se dostanou z ČEZ Stadionu přes turnikety prostřednictvím vložení platné vstupenky na daný zápas. Na play-off budou v provozu během přestávek všechny turnikety u hlavnícho vchodu do ČEZ Stadionu.
5) Ke kontrole výšky dětí bude docházet před každým utkáním série u vstupu k turniketům. Děti, které při přeměření nesplní kritérium 130 cm výšky, nebudou do haly vpuštěny zdarma.
6) Každý rodič je během utkání odpovědný za chování svého dítěte.
7) Při koupi vstupenek nelze použít platební karty, rezervace vstupenek není možná.
8) Na případnou ztrátu, poničenou a jinak znehodnocenou vstupenku nebude u vchodu do zimního stadionu brán zřetel.
9) Rezervační místa pro držitele permanentních vstupenek zůstávají v platnosti i v play-off. Klub nenese odpovědnost za jejich případné stržení či poničení druhou osobou. V případě, že se tak stane, má majitel permanentní vstupenky právo novou rezervační samolepku, kterou si může vyzvednout na sekretariátu klubu vždy maximálně den před následujícím domácím utkáním. Při kontrole oprávnění rezervace daného místa je držitel této rezervace povinen ukázat permanentní vstupenku ze základní části, na které má uvedeno rezervační číslo, v případě, že se neprokáže platnou rezervací, bude z místa vyveden.

Během utkání je přísně zakázáno:

1) používat jakýkoliv druh pyrotechniky,
2) házet předměty na led,
3) kouřit uvnitř zimního stadionu (ke kouření o přestávkách bude možné pouze před hlavním vstupem do ČEZ Stadionu),
4) porušovat vnitřní řád ZS,
5) v případě porušení některého z výše uvedených pravidel může být divák okamžitě bez náhrady vstupného vyveden ze zimního stadionu!

* Bližší informace ke vstupenkám lze získat na tel. č. 605 279 921 nebo na e-mailové na adrese daniel.visnak@hchk.cz