Aktuální zprávy z klubu
st 19.8.2020 | Klub

Částečné uvolnění. Na čtvrtfinále GČC bude otevřeno i stání

Mountfield HK zvládl základní skupinu Generali Česká Cupu na jedničku a v nejkratším možném čase si zajistil postup mezi osmičku nejlepších. Čtvrtfinálové boje jsou naplánovány na 24. a 26. srpna, do programu zápasů ale ještě mohou promluvit vysílatelé. Hokejový klub je i nadále povinen dodržovat přísná bezpečnostní opatření, bude ale moci otevřít novou sekci – sektor na stání.

Vedení klubu se v pondělí 17. srpna sešlo se zástupcem Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje, aby zhodnotilo dosavadní průběh zápasů Generali Česká Cupu z organizačního hlediska a konzultovalo další možné kroky. „Doposud jsme se řídili striktně nařízeními a manuálem ČSLH, která nám umožňovala otevření pouze tří sekcí. Na základě vývoje situace a disciplinovaného chování fanoušků, které doufáme, že bude i nadále pokračovat, nám zástupce Hygienické stanice umožnil částečnou úpravu vnitřních dispozic – rozdělíme některé toalety a vchody mezi jednotlivé sekce. Díky tomu můžeme otevřít čtvrtou sekci a alespoň částečně tak navýšit kapacitu stadionu,“ říká generální manažer Aleš Kmoníček s tím, že i nadále bude klub splňovat veškerá nařízená opatření ministerstva zdravotnictví.

Podle nich (zde a zde) bude ČPP Aréna rozdělena na čtyři sekce. Nově přibude sekce VÝCHOD, která bude zahrnovat sektor na stání (domácí i hosté) a vstup do ní bude umožněn VIP vchodem. Sekce JIH bude mít tím pádem vchod od řeky Orlice (přístupný kolem vnější části Bully restaurantu). Pro sekce SEVER a ZÁPAD se do dalších utkání nic nemění.

Nově se otevírají sektory Q, JV, SV, FR1, FR2 a STÁNÍ, uzavřeny zůstanou stále sektory F a L. V sektoru na stání budou umístěné speciální značky, na kterých se musí fanoušci v této sekci zdržovat. I nadále platí, že všechny čtyři sekce od sebe budou odděleny zátarasy a budou neprůchozí! Každá sekce bude mít k dispozici vlastní občerstvení a sociální zařízení.

Také během dalších zápasů musí všichni fanoušci dodržovat všechna platná nařízení, mezi která patří neshlukovat se, po celou dobu přítomnosti v prostorách ČPP Arény mít nasazeny roušky, respektovat pokyny pořadatelské služby apod.

I na play off letního turnaje nebudou žádné permanentky funkční! Majitelé sezónních permanentek budou mít od soboty 22. srpna 13:00 do neděle 23. srpna 20:00 možnost stáhnout si svou vstupenku zdarma (jedna sezónní permanentka = jedna vstupenka), a to výhradně on-line skrze tento odkaz. Upozorňujeme, že celkový počet vstupenek je limitován a po vyčerpání kapacity již další k dispozici nebudou!

Postup pro zakoupení vstupenky: Po kliknutí na odkaz je potřeba do systému zadat šestimístné číslo permanentky. Poté lze vybrat jedno libovolné místo a vstupenku objednat, tu obdržíte ve formě e-ticketu na zadanou e-mailovou adresu. Pro každou permanentní vstupenku je nutné opakovat tento proces zvlášť.

V případě, že by se alokovaný počet vstupenek nevyprodal, budou zbývající vstupenky uvolněny do volného prodeje v pondělí 24. srpna ve 13:00 za jednotnou cenu 150 Kč, a to on-line, na pokladnách ČPP Arény i v Infocentru. Zlevněné ani dětské vstupenky nebudou k dispozici, každý návštěvník přitom musí mít platnou vstupenku.

Hokejový klub se musí řídit platnými předpisy a je zřejmé, že se znovu na všechny fanoušky nedostane. Vedení klubu proto žádá fanoušky o maximální pochopení situace, kterou prakticky nemůže ovlivnit.

Vozíčkáři:

Vozíčkářům bude vstup na stadion povolen od Jiráskových sadů, a to v počtu čtyř po rezervaci svého místa na e-mailové adrese ales.havel@mountfieldhk.cz.

Akreditace:

Loňské klubové akreditační karty budou platné pouze pro ty osoby, jejichž účast na stadionu je nutná (každý majitel akreditace musí mít své místo na sezení za dodržení výše uvedených podmínek). Novinářské akreditace v platnosti nebudou, pro zástupce sdělovacích prostředků bude vytvořen separátní rezervační systém.

Základní pravidla a omezení v kostce:

  • Stadion bude rozdělen na čtyři neprůchozí sekce.
  • U vchodu do haly a na toaletách budou k dispozici dezinfekce.
  • Každý návštěvník musí mít své místo v hale na sezení, nebo stát na značce.
  • Po dobu přítomnosti na stadionu musí mít všichni návštěvníci nasazené roušky.
  • Je nezbytně nutné dodržovat veškerá platná nařízení a pokyny pořadatelů.