Žáci
út 27.3.2007 | Martin Fanderlik

Druháci navázali na turnaj v Německu a doma vybojovali v Memoriálu prof. Vladimíra Kobery zlaté medaile. Prváci získali skvělé stříbrné.

V Hradci Králové se v neděli 25.3.2007 konal Memoriál prof. Vladimíra Kobery - turnaj 2. a 1. tříd. Hradečtí druháci vstoupili do turnaje výtečně, když hned v prvním utkání deklasovali HC Moeller Pardubice 7:2 a prváci 3:1. I ve druhém utkání si druháci poradili s celkem BK Mladá Boleslav a zvítězili 3:1. Prváci hráli vyrovnaný zápas a zaslouženě remizovali 4:4. V rozhodujícím zápase o zlaté medaile jsme se utkali s týmem HC Jaroměř, který přijel na turnaj místo Bílých Tygrů z Liberce, kteří se omluvili pro nemoc. HC Jaroměř překvapili první brankou, kterou se ujali vedení v rozhodujícím zápase. Druhákům se ale podařilo ještě v první třetině vyrovnat. Druhá a třetí třetina se již hrála pod taktovkou hradeckých Lvů. Výsledek 5:1 zajistil druhákům kov nejcennější. Prváci s Jaroměří po velmi těžkém zápase hráli 3:3 a získali skvělé stříbrné medaile. Poděkování patří trenérům, celému realizačnímu týmu, panu Vladimíru Koberovi a panu ing. Otakarovi Divíškovi – primátorovi města Hradce Králové, pod jehož záštitou se turnaj konal. Dík patří i hradeckým roztleskávačkám, rodičům a fanouškům, kteří vytvořili vynikající atmosféru na stadionu. Ta se přenesla až do 18.00 hod., kdy na hradeckém stadionu začalo 5. kolo play-off 1. ligy mezi domácími HC VČE Hradec Králové a Serezou Ostrava. Největší odměnou pro druhou a první třídu bylo, když dostali zlaté a stříbrné medaile z rukou pana primátora a pana Kobery v přestávce po první třetině před 5000 tisíci diváky.

Výsledky zápasů

2. třída
HC VČE Hradec Králové – HC Moeller Pardubice 7:2
HC Jaroměř – BK Mladá Boleslav 1:0
HC Jaroměř – HC Moeller Pardubice 3:1
HC VČE Hradec Králové - BK Mladá Boleslav 3:1
BK Mladá Boleslav - HC Moeller Pardubice 2:5
HC VČE Hradec Králové - HC Jaroměř 5:1

1. třída
HC VČE Hradec Králové – HC Moeller Pardubice 3:1
HC Jaroměř – BK Mladá Boleslav 6:2
HC Jaroměř – HC Moeller Pardubice 5:3
HC VČE Hradec Králové - BK Mladá Boleslav 4:4
BK Mladá Boleslav - HC Moeller Pardubice 2:4
HC VČE Hradec Králové - HC Jaroměř 3:3

Soupiska HC VČE Hradec Králové

2. třída
Bohuslav Pilný, Lukáš Brádler, Jaroslav Dvořák, Vítek Fanderlik, Kryštof Hroudný, Tomáš Kučera, Kryštof Pelcl, Michal Tvardák, David Valach, Robin Netušil, Tomáš Nezbeda, Mario Kellner, David Vlach, Dan Pek, Jakub Muška, Jaroslav Hůla.

Trenér: Martin Stehno
Vedoucí mužstva: Martin Fanderlik

1. třída
David Borovec, Antonín Holub, Michal Munzar, Matěj Divíšek, Josef Šimůnek, Patrik Mach, Mikuláš Matouš, Michal Práger, Jan Kudrna, Martin Fuksa, Samuel Doksanský, Denis Martinec, Jiří Pražák, Matěj Balada, Ondřej Richtera.

Trenér: Milan Munzar
Vedoucí mužstva: Jan Divíšek

Fotografie

Foto: Vladimír Ludvík



















Foto: Lukáš Souček