Aktuální zprávy z klubu
čt 9.12.2021 | Jan Vavřina

Žlutá barva, zimní motiv. Proti Spartě ve speciálních dresech!

V sobotu se měl Mountfield HK představit pod širým nebem ve Špindlerově Mlýně proti pražské Spartě v rámci Winter Hockey Games 2021. Východočeský klub se na tuto unikátní událost pečlivě připravoval, přichystal speciální sadu dresů a produktů v horském–zimním motivu. Celá akce byla sice odložena, jedinečné žluté trikoty hradečtí hokejisté ale přece jen obléknou, a bude to právě proti Pražanům. Jen ne v Krkonoších, ale doma v Hradci Králové. Dresy pak skrze aukci poputují mezi fanoušky, celá věc bude mít navíc charitativní podtext.

Horské panorama, lanovka, sníh, příroda i specifické domky. Vše hlavní, co je k vidění v našem nejvyšším pohoří, se promítlo také do hradeckých motivů – na dresy i fanouškovské produkty, celá kolekce je ve žlutočervené barevné kombinaci. Jméno klubu na dresech je v retro stylu, navíc vyšívané, stejně jako čísla dresů, nechybí ani klasické šněrování.

Lvi v těchto trikotech vyjedou do utkání pro Spartě, a to o den dříve, než bylo původně v plánu – v pátek 10. prosince od 18:00. Po zápase budou všechny dresy podepsány a připraveny pro hradecké fanoušky a sběratele, kteří je mohou mezitím dražit. Aukce potrvá do středy 15. prosince 20:00, aby si každý ten svůj stihl vyzvednout, zabalit a třeba nadělit sobě nebo někomu blízkému pod stromeček.

Dresy můžete doplnit o další produkty ve stejné designové řadě, k dispozici jsou trička, šály, puky, placky, hrnky, samolepky nebo polštáře. Tyto povedené kousky jsou k dostání ve fanshopu – v kamenné prodejně i na fanshop.mountfieldhk.cz.

Od pátku 10. do neděle 12. prosince navíc můžete na e-shopu využít pro nákupy nad 299 Kč dopravu zdarma. Jde o poslední předvánoční možnost na dárky včas z pohodlí domova. Kamenná prodejna na rohu ČPP Arény je otevřena každý všední den, před Vánoci také navíc v soboty 11. a 18. prosince od 11:00 do 16:00.

Koupí dresu nebo kteréhokoliv zmíněného produktu navíc podpoříte dobrou věc. Část společného výtěžku totiž poputuje na výstavbu nové střechy dětského domova Born Again – Children Home v africké Keni. Ke každému předmětu ve fanshopu dostanete voucher s informací o tomto dobročinném projektu, každý obdarovaný se tak může radovat nejen z nového dárku, ale také z informace, že jeho koupí byla podpořena prospěšná věc.

Aukce zimních dresů 2021

Každý dres bude vlastnoručně podepsán daným hráčem a opatřen certifikátem pravosti. Vyvolávací cena všech dresů je 2021 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí ve středu 15. prosince ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Tu je nutné vyzvednou v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 200 Kč za poštovné a balné.

Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres Mountfieldu HK!