Aktuální zprávy z klubu
pá 2.12.2022 | Klub

Nedělní derby budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření

V neděli 4. prosince uvidí královéhradecká metropole velký zápas, v souboji o východní Čechy se střetne Mountfield HK a Dynamo Pardubice. Bezpečnostní složky včetně Policie ČR vyhodnotily utkání jako rizikové, proto jej budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření.

  • Časy: Utkání začíná v neděli 4. prosince v 17:10, brány ČPP Arény se otevřou v 15:40, tedy 90 minut před jeho začátkem.
  • Vstup na stadion: Bude umožněn standardně hlavním vchodem (hosté budou mít vyčleněn vlastní koridor), permanentkáři mohou využít rovněž vchod od Jiráskových sadů. Během vstupu na stadion budou probíhat důkladné osobní prohlídky, proto by všichni fanoušci měli dorazit s dostatečným časovým předstihem, aby se vyhnuli případným frontám.
  • Zakázané předměty a omezení vstupu: Do prostor ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, či budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. Kompletní znění návštěvního řádu, který je bezpodmínečně nutné dodržovat, naleznete na této stránce.
  • Fanoušci hostů: Fanoušci Pardubic se vstupenkou "Stání-hosté" budou vpuštěni do sektoru určeném pro příznivce Dynama. Fanoušci Pardubic, kteří si zakoupili vstupenku "Stání", nebudou z bezpečnostních důvodů do sektoru domácího kotle, resp. na stadion vpuštěni. V takovém případě se mohou s žádostí o vrácení vstupného obrátit na zákaznické centrum společnosti Enigoo (461 049 232 nebo info@enigoo.cz). Pro hostující fanoušky bude připraven samostatný vchod a oddělený sektor. Průchod ve spodním ochozu pod sektorem hostí bude navíc ohrazen a nebude průchozí. Po utkání bude pro fanoušky hostujícího týmu před stadionem přistaven autobus, který je bezpečně dopraví na královéhradecké hlavní nádraží.
  • Monitoring: Útroby ČPP Arény a její přilehlé prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Případné škody či jiná porušení návštěvního řádu budou řešeny na základě těchto záběrů přímo s viníky.
  • Vstupenky: Místa na sezení jsou vyprodaná, k dispozici jsou stále vstupenky na stání do sektoru domácích.