Aktuální zprávy z klubu
st 8.11.2023 | Klub

17. listopadu proti Třinci? Repríza finále bude věnována studentům

I v kádru Mountfieldu HK jsou hráči, kteří stále pracují na svém vzdělání. Univerzitu studují kupříkladu Michael Gaspar a také Alex Tamáši, který po světovém šampionátu ve Finsku dokonce úspěšně složil bakalářské státnice. Úspěšným absolventem České zemědělské univerzity v Praze je také kapitán týmu Jan Eberle, jenž se tak může pyšnit titulem inženýra. A protože si je klub vědom důležitosti vzdělání nejenom v celé společnosti, chce studentům věnovat jedno kompletní utkání. A to na – nejenom pro studenty – jeden z význačných dnů české historie.

17. listopad. Právě v tento den už v roce 1939 přinesly podzimní studentské demonstrace proti nacistické okupaci reakci Třetí říše – nacistického Německa v podobě uzavření vysokých škol. O padesát let poté poté studentská demonstrace odstartovala sametovou revoluci. A na 17. listopadu rovněž náleží státní svátek – Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva.

Právě v tento speciální den pro Českou republiku se odehraje také 19. kolo hokejové Tipsport extraligy. Mountfield HK přivítá na svém ledě v pátek od 16:00 v druhé repríze finále z uplynulé sezony Třinec.

Studenti budou moci do sektoru na stání zavítat za speciální cenu - pouhých 100 korun. Zvýhodněné vstupenky mohou zakoupit v Infocentru nebo na pokladnách ČPP Arény na základě předložení žákovského/studentského průkazu např. ISIC.

Studentům pak bude zápas věnován i tematicky. Připraven pro ně bude doprovodný program včetně soutěží, speciálního playlistu nebo novinka na hradeckém stadionu v podobě t-shirt gun.

Ať už jste studenti, nebo ne. Na takovém utkání nesmíte chybět. Přijďte si užít ve sváteční den hokej pod Bílou věží!