Aktuální zprávy z klubu
st 3.10.2012 | Sanny Muharem

První série fan věcí s exkluzivním novým designem právě v prodeji!

Hradecký klub během letošního léta kompletně změnil svou identitu, s níž přišel nejen nový název, ale hlavně nové logo. Klub zpod Bílé věže nyní symbolizuje ve znaku černý lev s rozzářenými zlatými drápy a zářící zlatou korunkou na hlavě. Právě zlatá a černá barva se promítla výrazně do barevného provedení nových dresů a kompletně celého klubového merchandisingu.

Nová kolekce dresů je k dostání i fanouškům. Pokud chcete vlastnit zmiňovaný sortiment, neváhejte se zastavit ve Střída sportu na zimním stadionu.

Právě Střída sport dodává fan předměty pro většinu extraligových klubů včetně české hokejové reprezentace. Královští lvi jsou jediným týmem, který může využít prvotřídní kvality a servisu z dílny Střída sportu i v rámci první ligy.

Nové fan předměty připraveny k prodeji

První série fan předmětů je již k dostání v prodejně Střída sportu na zimním stadionu, kde je možné všechny produkty zakoupit ve všední den od 10-18 hod., v sobotu pak od 9-12hod. Na každém domácím utkání v hlavní hale bude v provozu navíc tradiční Fan shop u hlavního vchodu, který od letošní sezóny bude provozovat nově právě společnost Střída sport. Fan shop bude otevřen vždy hodinu před zápasem a jeho provoz bude končit s odchodem posledních fanoušků z haly.

Vše k dostání v prodejně Střída sportu nebo ve Fan shopu

Mezi základní pilíře patří pochopitelně repliky hráčských dresů, minidresy nebo šály, nechybí drobnosti jako třeba klubové peněženky, klíčenky, podložky pod myš nebo velmi povedené vlaječky do auta. Mladí hradečtí hokejisté pak jistě ocení klubové láhve, na kterých se výsostně vyjímá královský lev.

Speciální edice pro fanynky

V nabídce nemohou chybět ani produkty pro hradecké fanynky. V současné době je možné zakoupit již několik druhů dámských triček v různém designovém a barevném provedení, velmi povedená je rovněž dámská bílá mikina. Samozřejmostí je pak možnost výroby dresu s vlastním jménem a číslem, jeho dodání je společností Střída sport garantováno maximálně do 14 dní od uskutečnění objednávky buďto ve Fan shopu na stadionu nebo v prodejně Střída sport.

Značkový textil Reebok s královským lvem

Úplnou novinkou pro hradecké fanoušky je pak možnost získání originálního textilu Reebok s logem klubu. Součástí první série fan předmětů jsou originální značková trička Reebok. První je v tzv. Reebok Basic T-Shirt, jedná se o bílé tričko s logem Reebok Hockey na hrudi. Druhou variantou je pak elegantní tričko s límečkem Reebok Polo Piké ve třech barevných kombinacích – červená, bílá nebo černá. Triko Polo Piké je vyrobeno z vysoce kvalitního a velmi příjemného prodyšného materiálu.

Dresy a minidresy s vlastním jménem a číslem

Přijďte si prohlédnout všechny produkty nového portfolia merchandisingu Královských lvů jak do prodejny Střída sport přímo na zimním stadionu, nebo pak během utkání do fan stánku v hlavní hale. Produkty si můžete jak vyzkoušet, tak případně objednat individuální velikost či speciální kousky s Vaším jménem nebo oblíbeným číslem, při této variantně je vzhledem k individuální přípravě požadována vždy platba předem. Dodání dresů a minidresů s vlastním jménem a číslem je pak garantováno maximálně do 14 dní od objednání.

Přehled cen
Produkt Cena
Puk Královští lvi Hradec Králové 60 Kč
Peněženka Královští lvi Hradec Králové 139 Kč
Podložka pod myš Královští lvi Hradec Králové 149 Kč
Vlajka do auta malá Královští lvi Hradec Králové 179 Kč
Kšiltovka Královští lvi Hradec Králové 249 Kč
Mikina Královští lvi Hradec Králové (černá) 629 Kč
Tričko Královští lvi Hradec Králové (bílé i šedé) 299 Kč
Triko Reebok Basic Královští lvi Hradec Králové 549 Kč
Triko Reebok Polo Piké Královští lvi Hradec Králové 799 Kč
Dámská mikina Královští lvi Hradec Králové (bílá) 729 Kč
Triko Královští lvi Hradec Králové (bílé, růžové, červené, černé) 299 Kč
Samolepka Královští lvi Hradec Králové (26 x 20cm) 89 Kč
Samolepka Královští lvi Hradec Králové (20 x 15cm) 59 Kč
Samolepka Královští lvi Hradec Králové (12 x 16cm) 39 Kč
Minidres Královští lvi Hradec Králové se jménem hráče 130 Kč
Minidres Královští lvi Hradec Králové s vl. jménem a číslem 150 Kč
Dres Královští lvi Hradec Králové se jménem hráče - senior. vel. 1190 Kč
Dres Královští lvi Hradec Králové s vl. jménem a číslem - senior. vel. 1290 Kč
Dres Královští lvi Hradec Králové s vl. jménem a číslem - dětská vel. 1190 Kč
Láhev Královští lvi Hradec Králové (více barevných kombinací) 99 Kč
Klíčenka Královští lvi Hradec Králové (dvě barevné kombinace) 120 Kč

Kompletní fotogalerii všech předmětů naleznete ZDE.