Žáci
pá 21.3.2014 | Redakce

Turnaje o pohár Královského lva se zúčastnilo více jak 120 malých hokejistů

V sobotu 15. března se konal na hradeckém zimním stadionu turnaj o pohár Královského lva. Po sérii několika zajímavých turnajů se dostalo i na hráče ročníku 2006 a 2007. Turnaje se zúčastnilo celkem deset mužstev, z nichž čtyři byli tvořeny z hráčů Královských lvů. Za velkých ovací všech rodičů, trenérů a dalších fanoušků dostal každý z hráčů zlaté medaile a týmy poháry.

Ročníky 2006 a 2007 se v turnaji s názvem Královský lev střetly v zajímavých soubojích. Za podpory maskota Mechováčka a rodičů se na hradeckém zimním stadionu odehrálo celkem dvacet zápasů minihokeje na obou polovinách ledové plochy.

Zápasy hrané na dvakrát 15 minut hrubého času byly plné skvělých výkonů a gólů, těch padlo za celý den 214. Na chlapcích a dívkách byla vidět radost z hokeje, ze sportu, který mají tak rádi. Závěrečné vyhlášení bylo skvělým vyvrcholením dne.

Turnaj pohledem Patrika Stehna

Turnaj Královský lev se vydařil, hráči byli spokojeni a akci provázela pohodová atmosféra. „Turnaj byl, dle mého názoru úspěšný. Spokojenost byla vidět u všech účastníků. Nejen u hokejistů a hokejistek, ale pozitivní ohlasy byly i od rodičů, kteří výborně podporovali,“ říká trenér 1. a 2. třídy Patrik Stehno.

„Myslím, že v téhle kategorii je brzo hodnotit výkony. Spíš bych zhodnotil velmi pozitivně to, že všichni naši hráči a hráčky se hokejem bavili a měli z něj radost. Hlavně jsem spokojen z toho, jaký udělali pokrok v bruslení. Od začátku sezóny se ohromně zlepšili,“ chválí Stehno.

Všichni účastníci na konci turnaje pak dostali zlaté medaile, což není zrovna zvykem. „Obvyklé to není, ale máme s tím velmi pozitivní zkušenosti. U malých dětí nejsou vůbec důležité výsledky, ale radost ze sportu. Všichni se snaží na ledě odvést to nejlepší, co umí a za to si určitě zaslouží dostat zlaté medaili,“ říká závěrem.

Fotogalerie