Žáci
po 9.3.2015 | Petr Koreček, Jan Vavřina

V Hradci Králové se konal turnaj O pohár Královského lva

V sobotu 7. března se v Hradci Králové konal turnaj O pohár Královského lva nejmladších kategorií. Těchto sportovních klání se zúčastnilo více jak 120 malých hokejistů ročníků 2007 a 2008. Turnaj probíhal ve FORTUNA aréně, kde nejmenším hokejistům byly připraveny nejen světelné efekty, ale i výborná divácká kulisa, která hnala „hokejový potěr“ ke skvělým výkonům.

O pohár se utkaly týmy Královští lvi Hradec Králové, HC Slavia Praha, HC Letci Letňany, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, Motor České Budějovice a Predators Česká Lípa. I přes to, že výsledky nebyly důležité a všichni zúčastnění dostali zlaté medaile a poháry, se nejvíce dařilo mládí z Hradce Králové. Obě kategorie svou část turnaje vyhrály a za velkých ovací si mohly dojet pro své ocenění, které jim předávali hráči Mountfieldu HK Rastislav Dej a Zdeněk Čáp.

Celou akci kvituje Petr Koreček, hlavní trenér této věkové kategorie v Hradci Králové. „Jsem s turnajem maximálně spokojen. Kluci předvedli výborné výkony, snažili se, a celý den dopadl nad moje očekávání,“ nechal se slyšet kouč hráčů ročníků 2007 a 2008.