Fanoušci
pá 29.11.2019 | Daniel Krátký | Foto: Fabrizio Vignali

Fanklub vyráží do Zugu, pojeďte podpořit Lvy ve čtvrtfinále CHL

V úterý startují první čtvrtfinálové zápasy Champions Hockey League, o týden později jsou v plánu odvetné. Hradec tedy odehraje svou odvetu na ledě Zugu 10. prosince od 19:45. Fanoušci plánují výjezd, pojeďte navštívit švýcarské městečko se zhruba třiceti tisíci obyvateli v samém srdci země helvétského kříže. Lvi budou potřebovat vaši podporu!

Druhé čtvrtfinále startuje v Zugu v úterý 10. prosince v 19:45. Kapacita míst v autobusu je neomezena, avšak výjezd bude vypraven pouze pokud se na něj přihlásí minimálně 35 fanoušků. Příjezd do Švýcarska je naplánován na úterní odpoledne, odjezd zpět na východ Čech ihned po utkání. Pojeďte pomoci Lvům v cestě za postupem do semifinále hokejové Ligy mistrů!

Veškeré relevantní informace k výjezdu naleznete na oficiálních stránkách fanklubu, případně se můžete na výjezd rovnou přihlásit odesláním e-mailu na adresu fanklubu vyjezdy@fanclubhchk2007.cz. Užijte si druhé prosincové úterý ve švýcarském městečku na severním konci východního břehu Zugského jezera.

Výjezd na utkání EV Zug – Mountfield HK
Datum úterý 10. prosince 2019
Sraz u vrátnice zimního stadionu bude upřesněno
Odjezd autobusu pondělí 9. prosince cca ve 23:00 (bude upřesněno)
Příjezd do Zugu cca 15:00
Začátek utkání 19:45
Cena výjezdu (doprava + vstupenka) 2000 Kč (1500 Kč + 500 Kč)