Fanoušci
st 7.6.2023 | Daniel Krátký

Do kopaček! Lvy čeká fotbal i autogramiáda na Novém Hradci

Tradiční fotbalový zápas ani letos nebude chybět! Hokejisté Mountfieldu HK po roce opět v červnu obléknou kopačky a vstoupí na trávník fotbalového hřiště na Novém Hradci. Zde totiž ve čtvrtek 15. června od 17:30 odehrají duel s tamními fotbalisty. Následovat bude autogramiáda, předcházet zase bude od 15:45 duel královéhradeckých mládežníků.

Po čtyřech výhrách Mountfieldu HK při fotbalovém utkání proti Novému Hradci přišly dvě porážky. Naposledy Lvi padli 3:5, předtím zase 3:4. Nyní se ale jistě budou chtít vrátit na vítěznou vlnu. O výsledek však půjde až v poslední řadě. Cílem bude si užít společnou akci s fanoušky. Už hodinu a čtvrt před zápasem A-týmu se do boje pustí mládežníci Mountfieldu HK: Deváťáci vyzvou od 15:45 starší žáky Nového Hradce.

Fotbalové utkání A-týmu by se mělo odehrát standardně na dva poločasy, které budou trvat 30 minut, chybět by neměl ani pozápasový penaltový miniduel. Vloni se o tři góly Lvů postarali mladíci Lukáš Pajer a Petr Moravec. Pomohou Lvům podobně jako loni i letos dravé mladé pušky? Přijďte se o tom přesvědčit na Nový Hradec.

Po skončení duelu bude pro fanoušky přichystaná autogramiáda A-týmu, jejíž součástí budou i některé nové posily v čele s Patrikem Bartošákem, Davidem Šťastným nebo Alexem Tamášim. Podobně jako v minulých letech budou scházet někteří hráči, a to včetně zahraničních, kteří se na nový ročník připravují individuálně a k mužstvu se připojí až v červenci.

Chybět však rozhodně nebude ani doprovodný program v podobě zajímavých a speciálních soutěží. Program na Novém Hradci ve čtvrtek 15. června startuje již v 15:45. U toho nemůžete chybět!

Fotogalerie