Aktuální zprávy z klubu
st 30.11.2022 | Redakce

Finále CHL, čisté konto i vítězný gól. Začala aukce unikátních puků

Mountfield HK ve spolupráci se společností GotAuthentic připravil pro hradecké fanoušky sběratelskou lahůdku – aukci hraných puků, které byly u důležitých momentů nedávných zápasů. Hraný kotouč z finále Ligy mistrů, ze zápasu proti Litvínovu, ve kterém vychytal Henri Kiviaho čisté konto, nebo puk, jímž v prodloužení vystřelil Graeme McCormack Mountfieldu HK výhru 8:7 nad Kladnem může být váš!

Které předměty se budou dražit?

Jak jsou předměty certifikované?

Jde o originální hrané puky APK LH (TELH) a CHL, certifikované společností GotAuthentic. Každý puk je v plastové krabičce UltraPro, opatřen popisem dané události a zapečetěn číslovaným hologramem. Krabička je opatřená popisem puku a QR kódem, po jehož načtení se otevře internetová karta puku, na které si můžete prohlédnout detaily a fotografie puku.

Tuzemská společnost GotAuthentic spolupracuje s kluby na přípravě, vytváření, certifikaci a prodeji autentických artefaktů. Web gotauthentic.com funguje jako virtuální databáze, místo pro digitalizaci sportovních sbírek a marketplace v jednom. Stránka umožňuje jednoduché intuitivní vyhledávání, filtrování a prohlížení sportovních sbírek, nákup, prodej nebo jednoduché sdílení na sociálních sítích.

Jak se zúčastnit aukce?

  • Vytvořit si uživatelský profil na www.gotauthentic.com.
  • Rozkliknout si nabízený předmět a nabídnout svou částku.
  • Minimální příhoz je 50 Kč.
  • Aukce končí v čtvrtek 8. prosince, a to ve 20:00 (puk Graeme McCormacka), ve 20:15 (puk z finále CHL) a ve 20:30 (puk Henriho Kiviaha). Aukce končí v daný okamžik, bez nastaveného času!
  • Úspěšní dražitelé budou kontaktování ohledně dalšího postupu.