Fanoušci
čt 29.6.2023 | Daniel Krátký

Gladiator Race s fanoušky? Velké příběhy, těžká šichta a zábava!

Čtvrteční odpoledne na Stříbrném rybníku v Hradci Králové patřilo hokejistům a fanouškům Mountfieldu HK, kteří si v tamní Gladiator Race Areně vyzkoušeli náročnost překážek. A to i ve vodě! Teambuildingové odpoledne nakonec ovládl tým ve složení Patrik Miškář & René Piegl a fanoušci Vláďa Hruška a Milan Jung. O to ale vlastně vůbec nešlo.

🥇 TO JSOU ONI! Vítězným týmem v rámci Gladiator Race hráčů s fanoušky na Stříbrném rybníku se stala čtveřice ve složení Patrik Miškář, Renda Piegl a fanoušci Vláďa Hruška a Milan Jung 💪💪💪💪 Co jejich bezprostřední dojmy? 👀 A co čeká hokejky za odměnu zítra? 😀

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 29. června 2023


Hradecký hokejový klub ve spolupráci s Gladiator Race a Městskými lesy Hradec Králové připravil unikátní teambuildingovou akci. Fanoušci v něm dostali možnost spojit síly s A-týmem, energii jim v tom dodal partner klubu, společnost Big Shock! se svými nápoji a odměnou jim kromě účastnických medailí a šátků byly také pozornosti od partnerů Mountfieldu HK. Občerstvení pak připravily pro akci Pivovarské domy.

Šestnáct příznivců Mountfieldu HK dostalo životní příležitost si prověřit své schopnosti a dovednosti v Gladiator Race Areně s hráči áčka. Fanoušci možná budou na akci rádi vzpomínat, jisté je však jedno. Gladiator Race bude už mít navždy v paměti Aleš Jergl, který dorazil k teambuildingu s fanoušky krátce po porodu své manželky. Ta mu na svět přinesla syna Jonáše. „Nikdy jsem nezažil hektičtější den. A nikdy na něj nikdy nezapomenu,“ líčí hradecký útočník.

A následně pokračuje. „Všechna čest manželce, že to zvládla. Byla skvělá. I v nejtěžších chvílích byla silná a porodila nám nádherného syna,“ říká novopečený tatínek Aleš Jergl.

I proto už od rána visela jeho účast v Gladiator Race na vlásku. Omluvenka byla připravena, avšak rodák z Hané, a tedy hlavně jeho manželka udělali všechno proto, aby nakonec účast devětadvacetiletého hokejisty klapla. „Občas jsem se díval na hodinky a viděl jsem, že se blíží start Gladiatora, těšil jsem se. I kvůli kamarádům. A i kamarádkám, které to šly se mnou. I pro ně jsem to chtěl udělat,“ vypravuje upřímně hradecký křídelník.

Vítej na světě, Jonášku! 😍 Aleš Jergl dneska dorazí na Gladiator Race o něco později, odskočil si totiž do porodnice. A nyní už je z něj novopečený tatínek 🤩

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 29. června 2023


Čerstvý tatínek syna Jonáše nakonec dostal propustku a na Gladiator Race dorazil a doplnil svůj tým! „Manželka mi dala svolení, že už to zvládne. Že už můžu jet. Takže jsem je oba opusinkoval a jel na Gladiatora. Dal jsem si závod a hned pádím za nimi,“ vykládá Aleš Jergl s tím, že myšlenkami je pořád v porodnici.

Prakticky celý den nebyl na nic čas. Porod manželky měl přednost. Ve všem. A i proto byl Gladiator Race s fanoušky pro Aleše Jergla o něco náročnější. „Nejedl jsem a ani nepil. Od sedmi od rána jsem měl asi jenom banán. Byl jsem ještě víc nervóznější než manželka. Byla to pro mě nová situace. Obdivuju všechny ženy na celém světě, že to dokážou, protože to je neskutečné,“ vykládá Aleš Jergl.

Pro soutěžící hráče a fanoušky byly připraveny nakonec dvě stanoviště, jednou byly překážky v lese, následně se soutěžilo na pláži. A to nebylo v náročném a horkém počasí vůbec jednoduché. „Soutěž v lese byla v pohodě, ta se mi zdála z toho všechno nejlehčí. Nejtěžší pro nás bylo tahat řetěz. Nejenom pro mě. Měly jsme v týmu i holky, i když silné a šikovné. Bylo to těžké i pro mě. Nosit třicet kilo není žádné pomazleníčko,“ usmívá se Aleš Jergl. Kterému to ale vůbec nevadilo. Vždyť byl myšlenkami pořád v porodnici.

Fotogalerie