Aktuální zprávy z klubu
st 14.6.2023 | Klub

Jedinečná příležitost! Vyzkoušejte si Gladiator Race s A-týmem

AKTUALIZOVÁNO: Taková možnost tady ještě nebyla! Ve čtvrtek 29. června budou mít fanoušci Mountfieldu HK výjimečnou šanci si zasoutěžit ve spolupráci s hráči A-týmu. A to v rámci společného teambuildingu v Gladiator Race Areně na Stříbrném rybníku, ten odstartuje v 16:00. Ale pozor! Počet fanoušků, kteří se budou moci zúčastnit, je omezený. Klub vylosuje ze všech přihlášených šestnáct fanoušků.

Čtvrtek 29. června od 16:00, Gladiátor Race Arena na Stříbrném rybníku. Mountfield HK připravuje pro fanoušky speciální teambuildingovou akci, během které si příznivci východočeského klubu budou moci více prohloubit vztahy s jejich oblíbeným týmem. A to v rámci speciálních překážek, které prověří rychlost, mrštnost, sílu a hlavně týmovou spolupráci. A to vše v režii instruktorů Gladiator Race.

Teambuildingového odpoledne v Gladiator Race Areně v ideálním termínu krátce před letními prázdninami se na Stříbrném rybníku zúčastní hned osm čtyřčlenných týmů, ve kterých spojí sílu hráči A-týmu spolu s fanoušky. Součástí týmu budou vždy dva vybraní hráči A-týmu, včetně několika nových posil, které následně doplní dva další účastníci z řad fanoušků. Ty si následně vyzkouší tři stanoviště překážek Gladiator Race.

Pro všechny účastníky bude zdarma připraveno občerstvení, a to ve spolupráci s Pivovarskými Domy právě na Stříbrném rybníku. Všichni, kteří absolvují překážky, obdrží kromě životního zážitku také účastnické medaile a ponechat si budou moci rovněž účastnický šátek, jenž obdrží v rámci rozdělení týmů. Účastníky rovněž ocení také partneři Mountfieldu HK.

Registraci pro fanoušky spustí klub v následujících dnech, fanoušci si mimo jiné budou moci zvolit, se kterým hráčem by chtěli být v jednom týmu. Kromě šestnácti přihlášených příznivců hradeckého hokeje jsou na akci samozřejmě zváni i fanoušci, kteří jsou zvědaví, jak bude soutěžení hráčů s fanoušky vypadat. Více informací a registrace již brzy!