Žáci
st 7.9.2022 | Lukáš Picek, Jan Vavřina

Kurz ledního hokeje se blíží. Přijďte na některý z náborů

Ve čtvrtek 22. září od 17:45 startuje v Hradci Králové Kurz ledního hokeje, stejně jako každý rok budou tréninky probíhat pravidelně dvakrát týdně – vždy ve čtvrtek a v sobotu. Zároveň v těchto dnech probíhají náborové akce, aby mezi sebou hradecká hokejová rodina přivítala co nejvíc malých Lvíčat.

Poslední prázdninovou sobotu se konala akce Poklad na Stříbrném rybníku. Na dětském odpoledni nechyběl ani stánek hokejového Mountfieldu. Pro nejmenší návštěvníky byla nachystána střelba míčků na branku, kterou si všechny děti moc užily. Na „Stříbrňák“ zavítal i maskot Mounty, z něhož byly děti nadšené a fotily se s ním ve velkém. Přímo ve stánku pak probíhala autogramiáda trojice hráčů A-týmu – Lukáše Cingela, Bohumila Janka a Nikity Ščerbaka.

Po celé odpoledne pobýval v areálu i vedoucí trenér náboru Patrik Stehno. Ten si oblíbenou akci spokojeně vychvaloval. „Počasí nám vyšlo na jedničku, za což jsme moc rádi. Dorazila spousta dětí i dospělých a všichni si to moc užili. Také jsem moc rád za podporu mládežníků, kteří nám velice pomohli s pořádáním tohoto odpoledne,“ říká trenér po vydařeném dni.

Jestli jste tuto náborovou událost nestihli, rozhodně nezoufejte. Už za pár dní budete mít další možnost potkat hradecký hokejový stánek. Na neděli 11. září je od 10:00 do 17:00 pod hlavičkou Královéhradecké unie sportu připraven druhý ročník Dne náborů a sportu, který se uskuteční ve Sportovním areálu Slavia HK. Neváhejte tedy dorazit do Orlické kotliny a dozvědět se vše podstatné o Kurzu ledního hokeje přímo od trenérů!

Informace o Kurzu ledního hokeje v kostce

  • Termíny: Začátek kurzu ve čtvrtek 22. 9. v 17:45, dále probíhají tréninky každý čtvrtek (17:45-18:45) a každou neděli (8:30-9:30).
  • Ročníky: Kurz je určen pro děti ročníku narození 2015 a mladší.
  • S sebou: Vlastní brusle, helmu s košíkem a zimní rukavice (nejlépe palčáky nebo rukavice na lyže). Doporučené jsou také chrániče na skateboard či kolečkové brusle. Možné je také vypůjčení těchto částí výstroje po předchozí domluvě (martin.stehno@mountfieldhk.cz).
  • Cena: 1 900 Kč za celou sezonu nebo 390 Kč měsíčně.
  • Možnosti přihlášení: Skrze on-line formulář; e-mail patrik.stehno@mountfieldhk.cz; nebo přímo během kteréhokoliv tréninku.