Aktuální zprávy z klubu
čt 25.5.2023 | Klub

Lvi jsou nejúspěšnějším kolektivem v Královéhradeckém kraji

Mountfield HK má za sebou nejúspěšnější a nakonec stříbrnou sezonu 2022/23, nicméně i v minulých letech byl hokejový klub zpod Bílé věže úspěšný. A Královéhradecký kraj a město Hradec Králové jej za to ocenily v rámci tradičních galavečerů.

Město Hradec Králové v kooperaci s Královéhradeckou únií sportu přichystalo vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Hradce Králové za rok 2022. Na slavnostní večer do královéhradecké Filharmonie zavítali i trenér Tomáš Martinec, kapitán Radek Smoleňák a mladý obránce Michael Gaspar.

Trojlístek zástupců A-týmu Mountfieldu HK obdržel cenu za nejúspěšnější Sportovní kolektiv roku 2022, a to zejména za výhru Prezidentského poháru v sezoně 2021/22. Oceněn byl také jeden z královéhradeckých mládežníků Jan Kasal, a to v kategorii Naděje královéhradeckého sportu.

Podobnou cenu obdržel Mountfield HK také v průběhu play-off v rámci vyhlášení Sportovců roku 2022, které pořádal Královéhradecký kraj a Všesportovní kolegium KHK. Jako zástupce se galavečeru v kongresovém centru Aldis zúčastnil jeden z nejmladších členů kádru, a to útočník Martin Štohanzl.

A-tým Lvů byl oceněn mezi sportovními kolektivy za výsledky v nejvyšší soutěži během sezony 2021/22. V kategorii profesionálních a úvazkových trenérů pak získal nejvyšší ocenění také hlavní lodivod královéhradecké hokejové družiny Tomáš Martinec.