Aktuální zprávy z klubu
út 29.9.2020 | Klub

Místo derby indiáni! Vstupenky ve stejném režimu jako na Liberec

Očekáváné čtvrteční derby se neuskuteční! Důvodem je nákaza v týmu pardubického Dynama, zápas 6. kola byl proto odložen a bude sehrán v náhradním termínu. Hradečtí hokejisté i fanoušci ale o atraktivní duel nepřijdou, místo Pardubic přijede předehrát 25. kolo plzeňská Škodovka. Zápas startuje ve čtvrtek 1. října od 18:00, systém vstupů a vstupenek je totožný jako na poslední utkání proti Liberci.

Na základě nového nařízení Ministerstva zdravotnictví (zde; platné mezi 24. zářím a 7. říjnem) bude ČPP Aréna rozdělena do dvou zón – 1 (vstup hlavním vchodem; strana nad trestnými lavicemi) a 2 (vstup VIP vchodem a od Jiráskových sadů; tribuna nad střídačkami), které mohou mít kapacitu 500 osob. Tyto zóny od sebe budou odděleny zátarasy a budou neprůchozí. Každá zóna bude mít k dispozici vlastní občerstvení a sociální zařízení. Znovu se uzavírá sektor na stání.

Vzhledem k výše uvedeným mimořádným opatřením a restrikcím je hokejový klub nucen změnit pravidla vstupu do ČPP Arény, a to i pro majitele permanentek. Ta budou obdobná jako v případě duelu proti Liberci:

Po dobu trvání výše uvedeného opatření budou v platnosti pouze permanentky vystavené pro všechny skyboxy, ostatní permanentky na nejbližší utkání nebudou funkční. Majitelé permanentek budou mít od středy 30. září 9:00 do čtvrtka 1. října 12:00 (nebo do vyčerpání alokovaného množství vstupenek) možnost stáhnout si svou vstupenku zdarma na čtvrteční zápas proti Plzni (jedna permanentka = jedna vstupenka), a to výhradně on-line skrze tento odkaz. Upozorňujeme, že celkový počet vstupenek je limitován a po vyčerpání kapacity již další k dispozici nebudou.

Postup pro vyzvednutí vstupenky: Po kliknutí na odkaz je potřeba do systému zadat šestimístné číslo permanentky (heslo). Poté lze vybrat jedno místo a vstupenku objednat, tu obdržíte ve formě e-ticketu na zadanou e-mailovou adresu. Pro každou permanentní vstupenku je nutné opakovat tento proces zvlášť, a to včetně dětských.

V případě, že by si permanentkáři dané množství vstupenek na utkání proti Plzni nevyzvedli, budou zbývající vstupenky uvolněny do volného prodeje ve čtvrtek 1. října ve 13:00 on-line a v Informačním centru, pokladny ČPP Arény se otevřou ve 14:00.

Hokejový klub se musí řídit platnými předpisy a je zřejmé, že se na všechny fanoušky nedostane. Vedení klubu proto žádá fanoušky o maximální pochopení situace, kterou prakticky nemůže ovlivnit. Představenstvo klubu bude řešit kompenzace pro majitele permanentek, na které se v některém případě nedostalo. Podoba těchto kompenzací bude známa po odehrání všech zápasů, kdy bude zřejmé, o jak velký ušlý zisk se na straně fanoušků jedná. Na jedné z částečných náhrad se už nyní shodly všechny extraligové kluby, jde o dočasné sledování zápasů na HokejkaTV pro permanentkáře zdarma.

Pro vstup do haly bude bezpodmínečně nutné využít vchod do dané zóny a pohybovat se výhradně v jejích prostorách. Na extraligových zápasech již není nutné sedět ob řadu a ob sedačku, každý návštěvník tak obsadí místo, na které má vyzvednutou či zakoupenou vstupenku. Všichni fanoušci musí dodržovat rozestupy a neshlukovat se, po celou dobu přítomnosti v prostorách ČPP Arény musí mít nasazeny roušky, musí respektovat platná nařízení a pokyny pořadatelské služby. U každého vchodu a na toaletách budou k dispozici dezinfekční prostředky, které by měli návštěvníci stadionu využít.

Klub prosí všechny fanoušky, aby respektovali výše uvedená pravidla. V případně jejich nedodržování může dojít opět ke znovuzpřísnění podmínek vstupu na stadion a dalšímu omezení celkové kapacity.

BPA sport marketing ve spolupráci s extraligovými kluby zároveň připravily pro držitele permanentek, jako odměnu za věrnost, možnost sledovat měsíc zdarma zápasy prostřednictvím HokejkaTV.cz (kromě utkání, která vysílá exkluzivně O2 TV Sport). Majitelé permanentek Mountfieldu HK byli o této možnosti kontaktování e-mailem, jehož součástí byly také pokyny, jak tuto akci využít. Všichni ostatní fanoušci mohou nadále podpořit hradecký hokejový klub zakoupením denního nebo týdenního předplatného na HokejkaTV.cz, jehož výtěžek jde klubům TELH jakožto náhrada za chybějící vstupné.

Vozíčkáři:

Vstup vozíčkářů na stadion bude možný Vchodem od Jiráskových sadů v počtu čtyř po předchozí rezervaci na e-mailové adrese ales.havel@mountfieldhk.cz

Akreditace:

Akreditační karty na sezónu 2020/21 budou platné pouze pro ty osoby, jejichž účast na stadionu je nutná (každý návštěvník ČPP Arény musí mít své místo na sezení za dodržení výše uvedených podmínek), loňské akreditace již nejsou platné. Informace a pokyny pro majitele novinářských akreditací budou zveřejněny na www.mountfieldhk.cz/media

Ceny vstupenek na sezónu 2020/21

Kategorie Plné Zlevněné
červená 320 Kč (290 Kč*) 300 Kč (270 Kč*)
žlutá 280 Kč (250 Kč*) 260 Kč (230 Kč*)
modrá 230 Kč (200 Kč*) 210 Kč (180 Kč*)
zelená 190 Kč (160 Kč*) 170 Kč (140 Kč*)
stání 150 Kč (120 Kč*) 130 Kč (100 Kč*)
* ceny pro vstupenky zakoupené 5 a více dní před zápasem