Aktuální zprávy z klubu
čt 30.9.2021 | Klub

Možnost testování se osvědčila, pokračovat bude také v říjnu

Během všech tří zářijových domácích utkání měli návštěvníci ČPP Arény možnost absolvovat před halou antigenní test na Covid-19. Tato externí služba se osvědčila a byla fanoušky často využívána, Mountfield HK proto zajistil její pokračování také během října.

Testování bude probíhat ve speciálním stanu na dvou místech, a to před hlavním vchodem do ČPP Arény a u VIP vchodu (od řeky Orlice). K dispozici bude 2,5 hodiny před začátkem utkání až do jeho startu.

A jak bude celý proces vypadat? Po vyplnění nezbytných údajů bude proveden výtěr (z nosu nebo úst), vzorek vyhodnocen a danému testovanému do několik minut od provedení testu sdělen výsledek. Negativně testovaní budou opatřeni páskou na zápěstí, na základě které jim bude po předložení platné vstupenky umožněn vstup do ČPP Arény.

Testování probíhá zdarma pro ty, kteří v posledních 7 dnech neabsolvovali testování na jiném certifikovaném pracovišti, resp. splňují podmínky pro testování zdarma dle podmínek ministerstva zdravotnictví. Cena pro ostatní testované činí 200 Kč.