Aktuální zprávy z klubu
pá 25.2.2022 | Redakce

Na Litvínov a Budějovice bez omezení kapacity

Vláda České republiky schválila s platností od 1. března nová mimořádná opatření, která jsou pro všechny hokejové fanoušky velmi potěšující. Konečně totiž na stadiony budou moci všichni diváci. Už teď jsou na poslední dva domácí zápasy základní části s Litvínovem a Českými Budějovicemi lístky v prodeji, a to i ty na stání. I nadále však bude nutné dodržovat hygienická opatření včetně ochrany dýchacích cest.

Pravidla vstupu na utkání hraná v ČPP Aréně:

  • Kapacita ČPP Arény:
    Od 19. do 28. února může utkání navštívit maximálně 1000 diváků + 50 % zbývající kapacity míst na sezení.
    Od 1. března je kapacita ČPP Arény neomezená, a to včetně míst na stání. Nákup lístků na utkání proti Litvínovu (úterý 1. března) a Českým Budějovicím (úterý 8. března) je možný on-line a v Infocentru.
  • Vchody: Vstup do ČPP Arény bude znovu možný všemi dostupnými vchody. U vstupů do ČPP Arény bude probíhat již pouze kontrola platné permanentky, resp. vstupenky (není nutné prokazovat tzv. bezinfekčnost).
  • Respirátory a opatření: V tomto bodě se nic nemění. Po celou dobu přítomnosti v ČPP Aréně je nutné mít nasazenou ochranu dýchacích cest (respirátor alespoň třídy FFP2). Návštěvníci utkání musí respektovat pokyny pořadatelské služby a dodržovat veškerá platná nařízení i protiepidemická opatření. Zakazuje se účast na utkáních osobám, které vykazují klinické příznaky onemocnění Covid-19.
  • Parkování: Je možné opět na velkém parkovišti u Univerzity Hradec Králové, konkrétně u budovy A (Objekt společné výuky) v Hradecké ulici, která je vzdálena od ČPP Arény zhruba 5 minut chůze.